De voordelen van een goede isolatie

Goede isolatie van je huis of ander pand helpt je vaak vele euro’s te besparen. In een huis of pand dat niet geïsoleerd is, gaat er namelijk veel warmte verloren. Daardoor wordt er logischerwijs meer gestookt. Wanneer je huis goed geïsoleerd is ben je financieel dus een stukje handiger bezig. Dankzij een goede isolatie dalen je energiekosten en dat scheelt centen.

Naast het besparen van kosten levert een geïsoleerd gebouw ook een oplossing voor vochtproblemen. Isolatie van mindere kwaliteit kan daarin zelfs zorgen voor vochtige ruimtes, tocht, condens en zelfs vervelende schimmel. Indien er goed isolatiemateriaal is aangebracht, verhoog je de oppervlaktetemperatuur van de ruimte. Hierdoor verhoog je de temperatuur van de wanden, muren en zelfs het dak en houdt je vocht buiten de deur.

Dankzij het isoleren van je huis vergroot je ook je wooncomfort. Hierdoor blijft je huis in de winter goed op temperatuur. Tevens blijft je huis ook lekker koel in de zomer, doordat de isolatie de warmte buiten houdt.

Wat veel mensen niet weten, is dat isolatie tevens helpt tegen geluidsoverlast. Het huis dempt zichzelf als het ware een stuk effectiever en open contactgeluiden worden vermeden. Het grootste voordeel is wellicht dat de woning door goede isolatie altijd in waarde zal stijgen!

Hoe kan Inter Chalet je helpen met een goede isolatie?

Dankzij ons uitgebreide assortiment aan isolatiemateriaal wordt het voor jou makkelijk om zelf je huis te isoleren. Heb je last van temperatuur verlies rondom het dak, de wanden of zelfs de vloer? Inter Chalet levert dankzij kwalitatief isolatiemateriaal van Knauf en Rockwool de oplossing voor jouw probleem. Dus: pak temperatuurverlies, vochtige plekken in het huis aan en verhoog ook nog eens effectief de waarde. Genoeg redenen om voor een goede isolatie van jouw woning te zorgen.

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Bekijk snel het assortiment en kom langs om jouw isolatie probleem snel op te lossen!