Badkamer accessoires

Bij Inter Chalet in Horst vind je een ruim assortiment aan badkamer accessoires. Bekijk ons zeer veelzijdige en gevarieerde aanbod bestaande uit onder andere handdoeken en houders, mooie douchematten, wasmanden, luchtverfrissers, zeepdispensers en nog veel meer. Met onze badkamer accessoires maak je van je badkamer dé plek in huis waar je kunt genieten en even helemaal tot rust kunt komen.

Creëer je eigen stijl

In onze winkel heeft onze partner Baderie een ruim assortiment aan complete badkamers. Nadat je alle grote elementen zoals de douche, het bad, de wastafel en het toilet hebt uitgekozen, is het tijd om je te focussen op de kleinere elementen en accessoires. Deze details maken namelijk dat je badkamer écht de stijl krijgt die bij jou past. 

Bij Inter Chalet kun je vele badkameraccessoires kopen. Van toiletzittingen, handdoeken en haken tot wc-borstels. Alles is hier te vinden zodat jij jouw badkamer perfect kunt aankleden. Gebruik de badkamer accessoires en design je badkamer interieur naar jouw smaak. Dit kan eenvoudig met de vele lijnen, zodat je alles op elkaar kunt afstemmen en alles bij elkaar past. Match bijvoorbeeld je bad/douchemat en de handdoeken of de zeepdispensers met de luchtverfrisser.

Badkamer accessoires van hout

De badkamer is dé plek waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Wil jij jouw badkamer omtoveren tot een oase van rust, dan adviseren we je om gebruik te maken van hout. Dit natuurproduct heeft namelijk een rustieke uitstraling en past perfect in een vochtige ruimte. Door houten badkamer accessoires te kopen ga je hiermee de goede richting op!

Wil jij liever geen gaten in de muur, dan hebben wij een aantal producten die een mooi alternatief bieden. Kies bijvoorbeeld voor onze badkamer accessoires, zoals het handige douchebakje, die je door middel van plak strips makkelijk kunt plaatsen en zonder blijvende sporen kunt verwijderen. Ook kun je eenvoudig deze muurvaste Tigerfix optie gebruiken, die natuurlijk waterbestendig is!

Kom naar Inter Chalet voor jouw badkamer accessoires

Op zoek naar nieuwe accessoires voor jouw badkamer? Breng dan eens een bezoekje aan Inter Chalet in Horst. De winkel is goed te bereiken, doordat deze naast de snelweg ligt. Daarnaast staan onze medewerkers klaar om jou te helpen met het maken van de beste keuzes. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).