Bezems

Ben je op zoek naar een specifieke soort bezem? Bij Inter Chalet in Horst vind je allerlei soorten bezems voor buiten. Van straatbezems tot terrasbezems, onkruidbezems en meer, wij helpen je graag met het uitkiezen van de geschikte bezem voor jouw klus. Kom langs en laat je adviseren!

Verschillende bezems voor verschillende doeleinden

Er bestaan meerdere soorten bezems, afhankelijk van de plek en het doeleinde waarvoor je hem zal gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld allereerst kiezen tussen bezems met een harde of zachte borstel. Harde bezems worden buiten het meest gebruikt op bijvoorbeeld de straat of de stoep. Ze zijn effectief in het wegvegen van bijvoorbeeld zand en grind, waarbij je wat druk moet uitoefenen. Zachte bezems zouden hierdoor al gauw platgedrukt worden, waardoor je bezem niet even lang meegaat. Zachte bezems zijn daarentegen meer geschikt voor zachtere klussen zoals het wegvegen van hondenharen of bladeren in de tuin. Een harde borstel is hierbij niet nodig, en kan zelfs als nadeel hebben dat blaadjes en pluisjes erin vast komen te zitten. Kortom, kies de juiste bezem die jouw werk zal vergemakkelijken in plaats van vermoeizamen.

Zo kies je een fijne bezem

Naast het bepalen van een harde of zachte bezem, kun je verder kijken naar het exacte type borstelharen dat in de bezem wordt gebruikt. Zo heb je bijvoorbeeld zachte kokos haren, paardenhaar, harde kunststofharen of natuurvezel. Onze adviseurs in de winkel helpen je graag met een goede keuze te maken in welke bezem jou het beste zal helpen.
Om fijn en ergonomisch te werk te gaan en kans op rugklachten te verminderen, is het ook goed om te kijken naar de lengte van de bezemsteel. Vooral als je de bezem vaak zult gebruiken, is dit wel zo fijn om zeker te weten bij aankoop. De bedoeling is dat de bezemsteel lang genoeg moet zijn zodat je goed rechtop kunt blijven staan tijdens het vegen. Zo hoef je je rug niet te krommen en voorkom je onnodige pijn!

Kom naar Inter Chalet voor de ideale bezem

Op zoek naar de geschikte bezem voor jouw klus? Breng eens een bezoekje aan Inter Chalet in Horst. De winkel is goed te bereiken, doordat deze naast de snelweg ligt. Onze medewerkers staan klaar om jou te helpen met het maken van de beste keuzes. Je kunt ook contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).