Vloeronderhoud

Ben je op zoek naar de juiste producten om jouw vloer mee te onderhouden? Bij Inter Chalet in Horst vind je alle producten voor vloeronderhoud voor uiteenlopende soorten vloeren. Of je nu vloeren hebt van natuursteen, tapijt, parket, linoleum of anders , in onze winkel vind je precies wat je nodig hebt om jouw vloer langdurig mooi en schoon te houden. Kom langs en laat je adviseren!

Het belang van het juiste vloeronderhoud

Welke producten je nodig hebt voor vloeronderhoud, hangt natuurlijk af van het type vloer dat je hebt liggen. Als je je hierin vergist en zo de verkeerde producten of aanpak kiest, kan dat directe gevolgen hebben voor het uiterlijk en de levensduur van je vloer. Om zelf specialistisch vloeronderhoud te kunnen uitvoeren, laat je je dus best adviseren door onze specialisten in de winkel. We helpen je met het maken van de juiste keuze en delen alle vakkennis die je nodig hebt om aan de slag te gaan! Zo bespaar je zelf in de kosten en hoef je geen dienst in te schakelen die bij je moet langskomen.

Welk vloeronderhoud voor welke vloer

Bepaal allereerst welk type vloer je hebt. Laminaatvloeren, vinyl en linoleum zijn doorgaans het meest eenvoudig om te onderhouden. Deze beschikken al over een beschermlaagje dat je regelmatig kunt bijwerken met een speciale polish. Een houten vloer vraagt ook om regelmatig onderhoud zoals dweilen, en afwerking met bijvoorbeeld was, beits of olie. Dit zorgt ervoor dat nieuw vuil minder snel hecht of dieper doordringt in het hout. Ook bij een tegelvloer is het van belang om een beschermingslaag aan te brengen, of tussentijds een licht alkalisch schoonmaakmiddel te gebruiken om doordringend vuil te verwijderen. Een type vloer waar je bijvoorbeeld zelden een reinigingsproduct voor hoeft te gebruiken, is een betonvloer, want reinigingsproducten kunnen hierop zichtbare zeepresten achterlaten. Laat je dus goed adviseren voordat je aan de slag gaat, want iedere vloer vraagt om een andere aanpak.

Kom naar Inter Chalet voor het juiste vloeronderhoud

Op zoek naar de juiste producten waarmee je jouw vloer het beste kunt schoonmaken en onderhouden? Breng eens een bezoekje aan Inter Chalet in Horst. De winkel is goed te bereiken, doordat deze naast de snelweg ligt. Onze medewerkers staan klaar om jou te helpen met het maken van de beste keuzes. Je kunt ook contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).