Bouwstofzuigers

Om een bouwplaats werkbaar te houden, zijn goede bouwstofzuigers onmisbaar. Op een werkplaats kun je met een normale huishoudelijke stofzuiger niet zo veel beginnen. Maar met een speciale bouwstofzuiger is het vuil echter zo opgeruimd. Deze robuuste en industriële stofzuigers beschikken over een krachtige motor en een hoge zuigkracht. Vast en vloeibaar vuil is daarmee zo opgeruimd. Ben je benieuwd welke boorstofzuiger het beste bij jouw klus past? Wij adviseren je graag. 

Inter Chalet biedt bouwstofzuigers aan van de merken: Karcher en Powerplus. Daardoor ben je verzekerd van een opgeruimde werkplek.

Alles voor een opgeruimde werkplek 

Om je werkplaats netjes en schoon te houden, komt een bouwstofzuiger goed van pas. Een bouwstofzuiger wordt ook wel een alleszuiger, een industriële stofzuiger of een nat-droogzuiger genoemd. Waarom? Heel simpel: je zuigt er onder andere stof, steenruis en aarde mee op. Ook vloeistoffen vormen voor een bouwstofzuiger geen probleem. Je kunt zelfs de bouwstofzuiger direct aansluiten op je boor- of schuurmachine, om stof niet eens een kans te geven.

Aanschaf van jouw bouwstofzuiger

Bij de aanschaf van een bouwstofzuiger is het belangrijk na te denken waar, wanneer en waarom je de stofzuiger nodig hebt. Zo kun je rekening houden met de lengte van het snoer, het geluidsniveau en het gewicht van de bouwstofzuiger. Om zo teleurstellingen te voorkomen. Houd ook rekening met extra benodigdheden als: stofzakken, filters en verlengkabels. Speciale filterzakken in bouwstofzuigers zorgen ervoor dat je genoeg zuigkracht houdt om de werkplaats schoon te houden. Maar er zijn ook stofzuigers die zonder stofzak werken, wat natuurlijk ook zijn voordelen heeft. Een ding is zeker: de bouwstofzuiger is het ideale hulpmiddel voor een schone werkvloer.

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Bij Inter Chalet vind je een ruim assortiment aan bouwstofzuigers op voorraad die je kunt gebruiken voor allerlei klussen in en rondom het huis. Ons assortiment bekijken? Kom langs in onze winkel!