Douglas hout

Ga je een schutting, veranda of schuur plaatsen in je tuin? Dan denk je waarschijnlijk aan hout als materiaal. Uiteraard zijn er verschillende soorten hout waar je dan uit kan kiezen. Toch is de laatste tijd douglas hout steeds meer in opkomst. Gelukkig ben je bij Inter Chalet in Horst aan het juiste adres voor jouw douglas hout. Benieuwd? Kom langs en ontdek het zelf!

Waarom kiezen voor douglas hout

Hout heeft een natuurlijke uitstraling en dat geldt zeker ook voor douglas hout. De laatste jaren is douglas tuinhout steeds populairder geworden. Mede ook omdat deze houtsoort duurzamer en goedkoper is dan hardhout. Het wordt onder andere vaak gebruikt voor bekleding van schuren, voor de bouw van overkappingen en als vlonderplanken. 
Met douglas hout kan je veel kanten op in de tuin. Kies bijvoorbeeld voor een mooie douglas houten schutting of veranda. Douglas hout past perfect bij een landelijke stijl. De structuur en de kenmerkende ‘vlam’ in het hout zorgen voor een robuuste uitstraling. Dit wordt versterkt doordat de kleur in de buitenlucht verandert naar prachtig zilvergrijs. Wil jij liever niet dat het douglas hout verkleurd, dan adviseren wij jou om de planken te beitsen of het hout een andere kleur te geven.

Compleet assortiment aan douglas hout

Je vindt bij ons een ruim assortiment aan douglas houten planken en balken. Douglas hout is namelijk toepasbaar in allerlei constructies. Vooral voor constructies die buiten komen te staan in weer en wind is douglas hout zeer geschikt. Met douglas hout zijn de mogelijkheden in principe eindeloos. Ieder (houten) project valt te realiseren met deze houtsoort. Daarbij profiteer je van een uitstekende duurzaamheid en ben je verzekerd van een lange levensduur van je project.

Kom naar Inter Chalet voor allerlei soorten douglas hout

Op zoek naar verschillende soorten douglas hout voor in jouw tuin? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).