Vloeren

Ben je op zoek naar een nieuwe tegelvloer in jouw keuken, of is die laminaatvloer in je slaapkamer echt versleten? Neem dan zeker een kijkje bij Inter Chalet, wij hebben een zeer groot aanbod aan vloeren van verschillende materialen. Waaronder hout, PVC en laminaat. Welke klus jij ook hebt, wij hebben het juiste materiaal hiervoor beschikbaar. Kom direct naar Inter Chalet als jij precies weet welke vloer jij nodig hebt. Twijfel je nog? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom in onze winkel, maar je mag je vraag ook altijd op afstand stellen via e-mail (info@interchalet.nl), telefoon (077-399 93 33) of via het contactformulier. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen!

De vloer naar jouw keuze

Welke wens je ook hebt, bij Inter Chalet vind je de ideale vloer die bij deze wens past. Wil je een echte klassieke vloer? Kies dan voor een van de houten vloeren in ons assortiment. Hier heb je verschillende keuzes in en kies je dus makkelijk de soort hout die jij voor ogen had. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende laminaat- en PVC-vloeren. Het voordeel van deze vloeren is dat ze weinig onderhoud nodig hebben en zeer makkelijk te monteren zijn. Dit kan eigenlijk iedereen! Wij geven je natuurlijk ook graag tips over het leggen van laminaat of een PVC-vloer. Heb je graag een vloer die hygiënisch is en tegelijkertijd makkelijk is bij te houden, bijvoorbeeld voor in je keuken of badkamer? Kies dan voor tegels. Deze zijn zeer makkelijk te reinigen. Daarnaast is de levensduur van tegels gemiddeld een stuk langer dan die van andere soorten vloeren.

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Weet jij al welke soort vloer je gaat kiezen, maar ben je er nog niet over uit welke kleur mooi staat in jouw huis? Dan ben je van harte welkom in onze winkel in Horst, hier vind je alle soorten laminaat, tegels, houten- en PVC-vloeren. Kies precies de vloer uit die jij voor ogen hebt of die perfect bij de rest van jouw interieur past. Heb je nu al een vraag over onze vloeren, de voordelen en nadelen ervan of het leggen van bijvoorbeeld laminaat? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag!