Servies

Bij Inter Chalet kun je ook terecht voor servies. We beschikken namelijk over complete serviessets in vele kleuren en uitvoeringen. Borden, kopjes, kommetjes en alle andere servies spullen vind je ook los in onze winkel. Zo koop je eenvoudig een complete serviesset of ga je zelf aan de slag en combineer je eindeloos. Servies voor zowel feestelijke gelegenheden als dagelijks gebruik vind je dus bij Inter Chalet.

Sabichi
 

Een voorbeeld van een uitgebreide servies en bestekset, is die van Sabichi. Deze 36-delige set bestaat uit: 
  •  4 platte borden 
  • 4 ontbijtborden 
  • 4 kommen 
  • 4 glazen
  • 6-delige bestekset 


Marjolein Bastin 

Een van de meer herkenbare en unieke serviessets, zijn die van Marjolein Bastin. Dieren en planten die bij Marjolein in de tuin voorbijkomen, zie je terug in haar herkenbare servies. Het gaat er vooral om, om je bewust te maken van de kleine details die mensen vaak over het hoofd zien. Hierdoor krijg je prachtige natuurdesigns die op stijlvolle wijze worden verwerkt in het servies, zoals kopjes, suikerpotjes, schalen, borden en petit four schaaltjes. J
anneke Brinkman
 

 Overeenkomend met het servies van Marjolein Bastin, is het servies van Janneke Brinkman. Ook hier staat natuur centraal, zoals herkenbare planten en dieren die je tegenkomt in de Nederlandse tuinen. Denk aan borden met bloemen, vlinders en besjes, waarbij mooi gebruik wordt gemaakt van felle kleuren.  


Wedgewood 

Een van de grotere namen op het gebied van Servies, is Wedgewood. Al sinds 1759 actief op het gebied van servies en inmiddels een echte maatstaf voor kwaliteit op dit gebied. Het servies van Wedgewood wordt dan ook gebruikt op de tafels van staatshoofden, bekendheden en families over de hele wereld. Ook bij Inter Chalet beschikken we over servies van dit iconische merk. Denk aan borden en kopjes van de Windsorset, die al uit de 18e eeuw stamt en het herkenbare motief bevat van laurier over de rand van het bord. Het is gemaakt in Staffordshire, in het hart van Engeland.

Al jouw servies koop je bij Inter Chalet

Neem gerust een kijkje bij Inter Chalet in Horst om zelf een goed beeld te krijgen van het aanbod servies dat wij in ons assortiment hebben. Inter Chalet is eenvoudig te bereiken via de snelweg, aangezien het aan de A73 ligt, bij afrit 11. We zien je graag in onze winkel, waar onze medewerkers klaar staan om je te helpen!