Luchtgereedschap

Heb je gereedschap nodig en overweeg je om te kiezen voor luchtgereedschap met een compressor? Bij Inter Chalet in Horst vind je allerlei soorten luchtgereedschap voor verschillende doeleinden mét bijpassende luchtcompressors. Van schroefmachines tot schuurmachines, nietentackers, complete luchtgereedschap sets en nog veel meer, in onze winkel vind je precies wat je nodig hebt. Kom langs en laat je adviseren!

De voordelen van luchtgereedschap

In tegenstelling tot gereedschap met een accu of stroomkabel, biedt luchtgereedschap vele voordelen als het aankomt op handigheid. Omdat er geen accu of kabel aanwezig is, is luchtgereedschap zeer licht van gewicht, wat het gemakkelijk hanteerbaar maakt. Ook zorgt dit voor meer veiligheid, gezien er geen ongelukken kunnen gebeuren met stroomkabels die in de weg kunnen zitten of beschadigd kunnen raken, of met ontvlambare stoffen die nodig zijn bij het gebruik van gereedschap op diesel en benzine. Ze vereisen ook minder onderhoud dankzij hun eenvoudige mechanische opbouw. Als prettige bijkomstigheid, is luchtgereedschap doorgaans ook beter betaalbaar.

Zo kies je de juiste compressor voor jouw luchtgereedschap

Om luchtgereedschap te kunnen gebruiken, zul je wel een compressor nodig hebben. Deze zorgt voor de juiste luchtdruk die nodig is om het luchtgereedschap te laten werken. Net zoals je verschillende soorten luchtgereedschap hebt, is er ook allerlei variëteit in de soorten compressors. Zo kunnen niet alle compressors de geschikte hoeveelheid bars leveren, of is er soms nood aan bijvoorbeeld extra oliesmering, afhankelijk van het luchtgereedschap dat je wil gaan gebruiken. Als je een compressor aanschaft, zorg dan dat je rekening houdt met deze juiste vereisten, zoals omschreven in de productspecificaties van jouw luchtgereedschap. Laat je adviseren in onze winkel!

Kom naar Inter Chalet voor jouw luchtgereedschap

Op zoek naar het geschikte luchtgereedschap met bijpassende compressor? Breng eens een bezoekje aan Inter Chalet in Horst. De winkel is goed te bereiken, doordat deze naast de snelweg ligt. Onze medewerkers staan klaar om jou te helpen met het maken van de beste keuzes. Je kunt ook contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).