Hordeuren 

Op zoek naar een geschikte, stijlvolle hordeur passend bij de stijl van je huis? Voor een ruim assortiment aan kwalitatief goede hordeuren kom je naar Inter Chalet in Horst. Door het ruime aanbod, zal je gemakkelijk de beste keuze kunnen maken. Bezoek de winkel en de medewerkers staan voor je klaar om je van het beste advies te voorzien.

Welke soorten hordeuren zijn er?

Er zijn verschillende soorten hordeuren. Welke het best geschikt is voor jou huis is afhankelijk van de functie en stijl. De meest voorkomende hordeur is de plissé hordeur. Dit type hordeur heeft een gevouwen gaas dat opent en sluit als een harmonica. Het is een goede optie als je een brede deuropening hebt omdat het gaas kan worden uitgebreid om de hele opening te bedekken. Een andere soort is de rolhordeur. Een rolhordeur is gemaakt van gaas dat is bevestigd aan een rolmechanisme dat het gaas oprolt wanneer het niet in gebruik is. Het is een goede optie als je niet veel ruimte hebt omdat het compact is. Als derde soort is er nog de schuifhordeur. Dit type hordeur schuift op rails en bedekt de deuropening. Het is een goede optie als je niet veel ruimte hebt voor een draaiende hordeur. Buiten de bovengenoemde soorten, heb je ook nog de vaste hordeur, pendelhordeur en de magneethordeur.

Een geschikte hordeur kiezen

Bij de keuze voor een geschikte hordeur, moet je letten op een aantal zaken. Als eerste is het belangrijk om te kijken of de hordeur past bij het type deur waar je de hordeur wilt gaan plaatsen. Bijvoorbeeld, een plissé hordeur werkt goed bij een schuifdeur, terwijl een pendelhordeur goed werkt bij een reguliere deur. Ook is het belangrijk om op voorhand de breedte van de deur op te meten waar de hordeur geplaatst gaat worden. Zorg ervoor dat de hordeur breed genoeg is om de gehele opening te bedekken en zo de beste bescherming biedt tegen insecten.

Kom naar Inter Chalet voor stijlvolle hordeuren

Op zoek naar een hordeur om insecten buiten laten, maar toch genieten van frisse lucht? Kom langs bij Inter Chalet in Horst. De winkel ligt vlak langs de snelweg, waardoor het goed te bereiken is. De medewerkers staan klaar om je te helpen bij de beste keuze. Je kunt ook contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).