Fiets

Binnen het assortiment van Inter Chalet hebben wij veel artikelen voor de fiets. Wij bieden alles voor het onderhoud aan uw fiets. Van fietspompen, reparatiesets tot fietsverlichting. Wij hebben het op voorraad! Zo kunt je altijd zorgeloos en veilig met jouw fiets op de weg! Door onze ruime keuze binnen ons assortiment en grote voorraad grijp je nooit mis. Wij hebben alles wat te maken heeft met fietsen zoals fietsmaterialen, fiets accessoires en artikelen voor onderhoud aan de fiets.

Fietsmaterialen

Wij bieden een breed scala aan verschillende fietsmaterialen. Het assortiment bestaat onder andere uit buitenbanden, binnenbanden, trappers, dynamo’s en ventielen. Na het vinden van de juiste producten rol je zo lachend onze winkel uit.

Fietsaccessoires 

Met de juiste fietsaccessoires gaat u goed en veilig de weg op. Zorg er altijd voor dat jouw fiets goed belicht is om ongelukken te voorkomen. Daarom kun je bij Inter Chalet terecht voor voor- en achterlichten van topkwaliteit. 

Fietsmanden zijn er in verschillende soorten en maten. Meestal wordt de fietsmand voorop het stuur gemonteerd. Dit brengt extra voordelen met zich mee, je hebt hiermee altijd zicht op de inhoud van de fietsmand. Bij het bereiken van je bestemming vergeet je met een fietsmand voorop ook minder snel om de spullen uit de fietsmand te halen. Geen zin meer om je fiets naar een dure fietsenmaker te brengen? 

Geen tijd om een dag te wachten voordat je band is geplakt? Repareer je fiets zelf! Inter Chalet heeft meerdere reparatie sets. Hierdoor is het repareren van jouw fiets een peulenschil. 

Als je niet wilt dat je fiets gestolen wordt, is een goed fietsenslot een must! Dieven worden steeds vindingrijker met het stelen van fietsen. Een fietsslot van kwaliteit is daarom onmisbaar. Hiermee verklein je de kans dat er iemand met jouw fiets weggaat. Met fietssloten van Inter Chalet kun jij jouw fiets op iedere locatie vertrouwd achterlaten.

Fietsonderhoud

Binnen ons breed assortiment hebben wij een selectie van verschillende topmerken voor fietsonderhoud. Het is natuurlijk van belang dat deze producten van goede kwaliteit zijn. De volgende merken verkopen wij: 

  • Spinnen
  • Kettingen
  • Olie
  • Fietspompen 

Onze merken

Binnen ons breed assortiment hebben wij een selectie van verschillende topmerken voor fiets producten. De volgende merken verkopen wij: 

  • Kroon Oil 
  • Dresco
  • Simson
  • Axa

Alle onderdelen voor jouw fiets koop je bij Inter Chalet

Kom naar onze winkel in Horst! Hier helpen wij je graag met het kiezen van jouw fiets producten. Bekijk hier het volledige aanbod. Mocht je vragen hebben, neem contact met ons op via onze bezoek- en contactpagina.