Zwembaden

Een verfrissende duik tijdens een warme dag, of meer dan genoeg waterpret voor de kinderen? Zouden we niet allemaal graag een eigen zwembad willen hebben? Bij Inter Chalet hebben we een ruim aanbod aan verschillende soorten zwembaden. Van betaalbare opblaasbare zwembaden tot luxe houten zwembaden. Wil jij het zwembadseizoen verlengen en altijd water op een aangename temperatuur hebben? Dan bieden wij zelfs verwarmde zwembaden aan. Benieuwd? Kom langs en ontdek het zelf!

Diverse soorten zwembaden

Er zijn ontzettend veel opties waar je uit kan kiezen wanneer we het hebben over zwembaden. Bij ons heb je een groot en divers aanbod van zowel: opblaaszwembaden, opzetzwembaden en meer dan genoeg zwembadaccessoires. Zo is er altijd een zwembad dat helemaal past bij jouw smaak, ruimte en budget. Een opblaaszwembad staat in een handomdraai: pompen eraan en vullen maar! Opblaaszwembaden zijn niet voor niks ontzettend populair in de achtertuin. Is het goede weer voorbij, dan ruim je een opblaaszwembad ontzettend makkelijk en snel op. 

Ga je liever een stapje verder? Kies dan voor een frame zwembad! Een frame zwembad voor in de tuin is een stevig doek dat met een metalen frame in vorm wordt gehouden. Deze soort blijft voor een langere periode staan en hoef je dus niet elke keer opnieuw te vullen. Let er altijd op dat een groot zwembad ook heel veel water kost om hem te vullen, dus zorg goed voor het water met de juiste reiniging en een afdekzeil.

Alles voor een schoon zwembad

Zorg ervoor dat het water in je zwembad mooi zuiver blijft! Chloor in je zwembad is de manier om je zwembadwater schoon te houden. Maar daarmee ben je er nog niet. Meet altijd eerst de conditie van je water met een teststrip of digitale meetapparatuur, zodat je de juiste stappen kunt ondernemen. Maak het hele plaatje compleet met: een zwembadpomp, een stevig afdekzeil en vrolijk opblaasspeelgoed. Jij bent helemaal klaar voor een warme zomer!

Kom naar Inter Chalet voor zwembaden en toebehoren 

 Op zoek naar een fijn zwembad inclusief alle benodigdheden voor in jouw tuin? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).