Verf en behang

Wil jij die muur in je nieuwe huis een kleurtje geven? Of zou je dat speciale behang eens willen proberen in je woonkamer? Kom dan het ruime assortiment aan verf en behang bekijken bij Inter Chalet. Onze verf en behang is van de meest toonaangevende merken en is van zeer goede kwaliteit. Daarnaast hebben wij verschillende materialen om jouw verf of behang goed aan te brengen, zoals schilderstape, kwasten, behanglijm en verfbakjes. Onze medewerkers adviseren jou in de winkel natuurlijk graag over de verf of het behang dat bij jou past. Daarnaast is het mogelijk om op afstand je vraag te stellen door contact met ons op te nemen.

Ons assortiment aan verf

Bij Inter Chalet beschikken wij over een ruim assortiment aan verf in verschillende productcategorieën. Verf betekent bij ons namelijk niet alleen muurverf, maar ook lak, beits en verfmateriaal. Met lak worden houten meubels vaak onderhouden. Maar ook materialen als kunststof en metaal kunnen worden behandeld met behulp van lak. Bij het aanbrengen van welke lak dan ook is het belangrijk om na te gaan of er een primer of grondverf nodig is.

Beitsen worden ook vaak gebruikt om meubels op te knappen. Het verschil met lak is dat je met beits vaak enkel een transparante laag aanbrengt op het hout. Beits trekt in het hout en werkt beschermend tegen vocht en uv-stralen.

Natuurlijk hebben wij bij Inter Chalet ook een groot assortiment aan muurverf. Wij mengen jouw kleur naar wens met onze mengmachines. Daarnaast beschikken we ook over voorgemengde muurverf voor ieder interieur of exterieur. Zelfs betonverf kan op kleur gemengd worden. Ook voor verfmaterialen ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben ontzettend veel verschillende kwasten, rollers, afplaktape en borstels in ons assortiment. Zo zitten jouw verfbenodigdheden er zeker bij!

Onze soorten behang

Wil jij die muur liever niet schilderen? Of vind je behang mooier? Ook dan ben je bij Inter Chalet aan het goede adres! Wij hebben veel verschillende soorten behang in ons aanbod. Wanneer je ervoor kiest om jouw muur te gaan decoreren met behang, hoef je niet alle kleine gaatjes of oneffenheden weg te werken, en kun je zelfs een complete deur verbergen. Ook is behang zeer decoratief; je kunt er verschillende stijlen mee creëren in je woning. Door de keuze uit vele verschillende patronen en kleuren geef je jouw huis een compleet andere uitstraling door alleen de muren te behangen.

Ook voor kinderkamers is behang erg leuk vanwege de vrolijke patroontjes en kleuren die vaak in behang worden gebruikt. Bij Inter Chalet verkopen wij naast behang ook de juiste materialen die je nodig hebt voor het behangen. Denk hierbij aan behanglijm, glasvezellijm of klein gereedschap. Zo wordt behangen echt kinderspel!

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Bij Inter Chalet vind je een ruim assortiment aan zowel verf als behang op voorraad. Met onze verf en behang wordt jouw huis opknappen gemakkelijker én leuker. Heb je vragen over een bepaalde verf of behang? Of wil je de kleur van dat behang wel eens in het echt zien? Kom dan naar onze winkel in Horst! Vergeet ook zeker niet de rest van assortiment te bekijken.