Wonen & huishoudelijk

Wil jij een grote schoonmaak houden in je huis en heb je dus opberg- en schoonmaakmateriaal nodig? Of is je airfryer, leeslamp of ventilator stukgegaan? Dan ben je bij Inter Chalet in Horst aan het juiste adres, want wij hebben een groot assortiment aan producten op het gebied van wonen en huishoudelijk. Houd je huis veilig, koel, opgeruimd, verlicht en aangenaam met al onze producten. Heb je een vraag over een van deze producten? Stel deze dan gerust via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333). Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze grote winkel in Horst, waar onze enthousiaste medewerkers je graag helpen.

De beste apparatuur

Ben je nog op zoek naar dat ene leeslampje voor het bureau, of is er een spotje stuk in de badkamer? Bekijk dan ons aanbod aan verlichting. Wanneer je huis te warm is in de zomer of de luchtvochtigheid te hoog is (of te laag), kom dan naar Inter Chalet voor een van onze beste airco’s, ventilatoren of luchtontvochtigers of -bevochtigers. Of is bepaalde apparatuur in je keuken stuk gegaan? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres, want wij hebben verschillende keukenapparatuur, zoals blenders, friteuses en airfryers en mixers. Voor al deze apparatuur geldt dat ze van zeer goede kwaliteit zijn en lang mee zullen gaan.

Maak jouw huis nog aangenamer

Wil jij wat orde scheppen in jouw huis? Kom dan naar Inter Chalet voor onze opbergrekken en -boxen, haken en houders om jouw spullen makkelijk terug te kunnen vinden. Ook voor verhuisdozen ben je bij ons aan het goede adres. Naast keukenapparatuur hebben wij ook andere producten die je in je keuken gebruikt, zoals de beste Tefalpannen en het mooiste servies. Ook om je huis schoon te maken ben je welkom bij Inter Chalet, want wij hebben de handigste schoonmaakartikelen en afvalemmers om je huis nog aangenamer te maken. 

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Ben jij er klaar voor om van jouw huis nog meer jouw plekje te maken of om dat kapotte lampje of apparaat eindelijk te vervangen? Wil je nu eens eindelijk die rommelkamer opruimen? Kom dan naar Inter Chalet in Horst. Je verbaast je over ons grote assortiment op de afdeling Wonen & Huishoudelijk. Daarnaast helpen onze enthousiaste werknemers jou graag wanneer jouw product er niet bij zit of wanneer je een andere vraag hebt. Je bent van harte welkom!