Vloergereedschap

Als je zelf een vloer gaat leggen, heb je verschillende soorten gereedschappen nodig. Bij Inter Chalet in Horst vind je een ruim assortiment aan vloergereedschap. In de winkel vind je alle tools die je nodig voor het leggen en bijsnijden van een vloer. Van laminaatvloeren tot een plintenvloer, alle gereedschappen vind je bij ons in de winkel.

Wat heb je nodig bij het leggen van een vloer?

Als je zelf een vloer gaat leggen, moet je met verschillende zaken rekening houden. Wat voor soort vloer ga je leggen? Wil je bijvoorbeeld een textiel- of vinylvloer leggen, dan heb je vaak alleen een mesje en een rolmaat nodig. Als je een laminaatvloer wil leggen, heb je al wat meer dingen nodig. Hiervoor kun je handige kant- en klare legsets kopen, waarin alle gereedschappen en hulpmiddelen zitten die je nodig hebt bij het leggen van de vloer. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een stootblok, slagijzer en afstandschotjes. Wil je het makkelijk voor jezelf maken, dan vind je bij Inter Chalet ook plintclips en plakplinten.

Al jouw vloergereedschap op 1 plek

Naast de kant- en klare legsets, heeft Inter Chalet ook een groot assortiment aan ander vloergereedschap. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een laminaatsnijder, waarmee je jouw laminaat op precies de maat snijdt, die jij wil. Of drukveren van staal, waarmee je voldoende afstand tussen de wandbekleding en muur kunt bewaren. Neem een kijkje in de winkel van Inter Chalet of vraag een van onze medewerkers als je een specifiek stuk gereedschap nodig hebt.

Kom naar Inter Chalet voor een ruim assortiment aan vloergereedschap

Op zoek naar vloergereedschap? Bezoek dan eens onze winkel in Horst! Inter Chalet is makkelijk te bereiken, omdat het naast de snelweg ligt. Daarnaast staan onze medewerkers klaar om jou te helpen met het maken van de beste keuzes. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).