Tuinhekken en -poortjes

Ben je op zoek naar een praktisch tuinhek of -poortje, dan ben je bij Inter Chalet in Horst aan het juiste adres. Bij ons vind je een ruim assortiment aan verschillende soorten tuinhekken en -poortjes. Een stevige en veilige omheining rondom je tuin of huis is pas volledig als je bijpassende poortjes hebt geplaatst. Wanneer je een achterom hebt, kun je zo makkelijk de tuin bereiken. Om je tuin zo toegankelijk mogelijk te houden heb je bij ons de keuze uit vele verschillende soorten tuinpoorten en tuinhekken, die voldoen aan ieders behoeften en smaak. Benieuwd? Kom langs en ontdek het zelf!

Tuinhekken en -poortjes voor iedereen

Met een tuinpoortje wordt meestal een laag deurtje bedoeld om een tuin af te sluiten. In ons assortiment aan tuinhekken en -poortjes vind je verschillende lage hekken waar je het tuinpoortje goed mee kunt combineren. Zodat de gehele tuinafscheiding er top uit ziet! Zoek je een groter hek, dus echt een tuinpoort, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Grotere tuinpoorten zijn bijvoorbeeld ideaal om een oprit af te sluiten.

Alle soorten en maten

Er zijn tuinpoortjes verkrijgbaar in verschillende materialen. Maak je tuinhek in stijl af, met bijpassende tuinhekpoorten van geïmpregneerd houten en hardhouten tuinpoortjes. Houten tuinhekken en -poortjes hebben een natuurlijke uitstraling en passen bij elke tuin. Maar je kunt ook kiezen voor een composiet tuinhek en -poortje. Deze zijn onderhoudsarm en staan heel mooi in een moderne tuin. Dit geeft vaak een mooi contrast tegen het groen in de tuin.

Kom naar Inter Chalet en vind tuinhekken en -poortjes

Ben jij op zoek naar een tuinhekken en -poortjes voor de perfecte afscheiding van jouw tuin? Bij Inter Chalet vind je alle soorten en maten. Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).