Onderzetters 

Ben jij op zoek naar de handigste en mooiste onderzetters voor jouw binnen- en buitenpotten? Bij Inter Chalet ben je aan het juiste adres! Kies jij voor een onderzetter die past bij jouw binnen- of buitenpot of kies je voor een totaal andere kleur of een totaal ander materiaal zodat je kan mixen en matchen? Bij Inter Chalet vind je een ruim assortiment aan onderzetters voor jouw mooiste potten! Bezoek snel onze winkel in Horst en kies de mooiste variant.

Ruim assortiment onderzetters 

Heb jij een mooie buitenpot, maar wil je die graag een tijdje binnen zetten? Vaak is dat lastig, je maakt meteen de vensterbank, kast of je vloer vies. Niet met de onderzetters voor buitenpotten! Je kiest een onderzetter bijpassend bij de pot of je kiest voor een totaal andere stijl en combineert deze. Alle keuze is mogelijk. Bezoek onze winkel aan de snelweg en laat je inspireren!

Super handig die onderzetters! 

Ook voor verschillende binnenpotten is een onderzetter een verstandige keuze. Je zorgt er dan voor dat de plant langer gebruik kan maken van het water en je voorkomt meteen dat de wortels gaan rotten omdat ze te nat staan doordat je wellicht wat veel water hebt gegeven. Het helpt je zelfs als je minder groene vingers hebt! Ontdek ons diverse aanbod aan de mooiste onderzetters en laat je adviseren door onze medewerkers!

Kom naar Inter Chalet in Horst voor jouw nieuwe buitenpotten 

Op zoek naar de mooiste onderzetters in alle soorten en maten voor in jouw huis? Kom dan zeker langs in winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).