Bloembollen 

Een vrolijk gekleurde tuin of een prachtige plantenbak op je balkon; dat wil toch iedereen? Wij houden van het planten van bloembollen, we genieten van de frisse kleuren en helpen jou graag hetzelfde resultaat te behalen. Bloembollen planten is namelijk ontzettend leuk! De mooiste bloembollen vind je bij Inter Chalet in Horst. Er zijn verschillende soorten bloembollen. Kies jij voor de voorjaarsbloeiers of de zomerbloeiers?

Maak jouw tuin lente klaar met Inter Chalet 

Ben je de lange donkere winterdagen ook zo snel moe en kijk je graag uit naar het voorjaar? Dat snappen wij! Wij houden van de lentekriebels en delen deze graag met jullie. Met het uitgebreide bloembollen assortiment bij Inter Chalet maak jij jouw tuin of balkon klaar voor de lente. Het leukste is dan natuurlijk de echte voorjaarsbloeiers, deze prachtige bloembollen plant je in de herfst en fleuren je tuin in de lente op door te bloeien. Echte top voorjaarsbloeiers zijn bijvoorbeeld tulpen, narcissen en blauwe druifjes. Hoe staan die in jouw tuin? 

Z
omerse tuin met zomerbloeiers 
Je hebt natuurlijk ook echte zomerbloeiers, dit zijn de mooiste bloemen die je overal ziet in tuinen rond de zomermaanden. Meestal plant je deze juist in het voorjaar. Dan geniet je al van je voorjaarsbloeiers en heb je een leuk vooruitzicht naar de zomerbloeiers. Een aantal prachtige zomerbloeiers zijn ranonkels, gladiolen of dahlia’s. Kun je het al voorstellen? Het is goed om na te denken of je kiest voor eenjarige, meerjarige of verwilderingsbloembollen. De eenjarige staan natuurlijk het mooist het eerste jaar na planten, maar de meerjarige bloembollen komen juist jaar na jaar op en worden steeds mooier!

Koop de mooiste bloembollen bij Inter Chalet 

Welke bloembollen staan dit voorjaar bij jou in de tuin? Bezoek onze winkel aan de snelweg in Horst en laat je adviseren door onze enthousiaste medewerkers. Heb je een vraag of neem je graag contact op? Dat kan via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).