Tuinaanleg

Je tuin is de plek waar je vooral in de zomermaanden veel tijd doorbrengt: dagenlang genieten van de zon en alle bloemen en planten. Of elke avond buiten dineren, het liefst met vrienden of ander goed gezelschap. Daarom is het belangrijk dat een tuin perfect bij jou en je huis past. Is je tuin aan vernieuwing toe? Dan wil je natuurlijk weten hoe je de perfecte tuin aan kunt leggen. Gelukkig vind je bij Inter Chalet in Horst alles voor jouw tuinaanleg. Bij ons vind je alle benodigdheden om een mooie tuin aan te leggen. Benieuwd? Kom langs en ontdek het zelf!

De basis van je tuin

Een goed begin is het halve werk! Dat geldt zeker ook wanneer je gaat starten met het aanleggen van een nieuwe tuin. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over de indeling van je tuin en wat belangrijke voorwaarden zijn. Wij adviseren daarom eerst te starten met het uitwerken van een plan van aanpak. Wat ga je allemaal doen in je nieuwe tuin, wat mag er zeker niet ontbreken en welke stijl vind je mooi? 

Alles voor je tuin

Wanneer je goed voor ogen hebt hoe je tuin eruit moet komen te zien, kun je gaan kijken naar de materialen die nodig zijn om de je tuin op te bouwen. Bij Inter Chalet vind je alles voor het aanleggen van goede bestrating en een mooi gazon, zoals: grind, palissade- en opsluitbanden, tuintegels, zand en kunstgras. Materialen voor de tuin moeten tegen alle weersomstandigheden bestendig zijn en bestand zijn tegen water of vocht in de grond.

Kom naar Inter Chalet voor alles rondom jouw tuinaanleg

Benieuwd naar ons ruime assortiment voor het aanleggen van een nieuwe tuin? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).