Elektrische barbecues

Heerlijk een dag in de zon vertoefd? Niks is dan lekkerder dan een warme dag afsluiten met een barbecue. Toch? Zwarte handen van de houtskool en het zwaar verslepen van gasflessen is dan niet altijd ideaal. Daar heb je met een elektrische barbecue geen last van! Een elektrische barbecue is ideaal als je weinig plek hebt, met weinig mensen bent of als je weinig tijd hebt. De elektrische barbecue is snel warm, is schoon, veilig in gebruik en de goedkoopste barbecue variant. Waar wacht je nog op?

Elektrische barbecue van Napoleon

Een elektrische barbecue is al lang niet meer de grill met een zwak vermogen. Dat blijkt wel uit de compacte elektrische barbecue van Napoleon. De TravelQ PRO285E heeft een vermogen van 2200 Watt, een speciaal geïsoleerde deksel en een dubbele grillkamer waarin temperaturen tot zo’n 300 graden bereikt kunnen worden. Heb jij een heerlijk balkon, maar wil je je buren niet tot last zijn met barbecue-overlast? Deze elektrische barbecue is echt iets voor jou! Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden over deze elektrische barbecue.

Voordelen van een elektrische barbecue

Je hebt al heel wat voordelen van een elektrische barbecue kunnen lezen, maar hier zetten we ze nog even kort op een rij. Allereerst is een elektrische barbecue supersnel warm en heel makkelijk schoon te houden. Een elektrische barbecue neemt weinig plek in beslag en zorgt voor heel weinig overlast. Ideaal voor mensen zonder supergrote tuin. De elektrische barbecue is ook nog eens een goedkopere manier om te barbecueën. Je betaalt alleen de (groene) stroom!

Vind jouw elektrische barbecue bij Inter Chalet

Ben jij op zoek naar jouw ideale elektrische barbecue? Kom dan een keertje langs bij onze winkel in Horst. Inter Chalet is super centraal gelegen langs de snelweg. Onze medewerkers staan enthousiast voor jou klaar om je te voorzien van het juiste advies over de geschikte elektrische barbecue voor jou. Eerst even contact met ons opnemen? Dat kan via email info@interchalet.nl of telefonisch via 077-3999333.