Decoratieranden

Wil je je binnenmuren thuis wat meer opfleuren? Voor de mooiste, meest stijlvolle decoratieranden kom je naar Inter Chalet in Horst! Met deze decoratieve randen breng je meer stijl en kleur aan je muren of schuttingen aan. In onze winkel vind je decoratieranden voor alle soorten en kleuren muren. Kom snel langs in onze winkel en laat je adviseren!

Meer sfeer binnen je muren

Decoratieve randen voor muren, wanden en schuttingen zorgen voor meer sfeer en beleving bij jouw huis of tuin. Decoratieranden in je woonkamer, badkamer, keuken, slaapkamer of tuin is een trend van de laatste jaren en wordt steeds populairder. Ook zijn de randen er voor elke stijl, van een klassieke boerderijstijl, tot een prinsessen- of stoere jongenskamer. Ook zijn er verschillende materialen waarvan de randen gemaakt kunnen zijn. Onze medewerkers staan klaar om je te adviseren in de best passende decoratierand.

Soorten decoratieranden

Er zijn verschillende soorten decoratieranden. Voor keukens en badkamers worden vaak decoratieve randen gebruikt gemaakt van keramiek. Dit omdat deze goed passen bij ander materiaal dat gebruikt wordt in deze omgevingen. Voor woonkamers en schuttingen worden vooral vinyl en papieren randen gebruikt. Echter hebben deze randen als nadeel dat ze minder lang meegaan dan keramiek, maar wel makkelijker aan te brengen zijn. Zo kunnen papieren randen een zelfklevende achterkant hebben, waardoor deze heel eenvoudig aan te brengen zijn. De keramieken randen moet in de muur verwerkt worden, wat meer tijd en moeite gaat kosten.

Kom naar Inter Chalet voor de stijlvolste decoratieranden

Ben je op zoek naar stijlvolle decoratieranden voor in jouw huis? Kom langs bij Inter Chalet in Horst. De winkel ligt vlak langs de snelweg, waardoor het goed te bereiken is. De medewerkers staan klaar om je te helpen bij de beste keuze. Je kunt ook contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).