Ondervloeren

Iedereen heeft een vloer in zijn woning. Het is erg belangrijk dat je hier de juiste ondervloeren voor hebt. Met een ondervloer wordt de kwaliteit van je vloeren behouden. Wij raden dus zeker aan om genoeg tijd te besteden aan het maken van een geschikte keuze voor je ondervloeren. Wij kunnen je hier goed mee helpen! Dit kan door onze winkel, Inter Chalet in Horst, te bezoeken of door contact met ons op te nemen via de website.

Advies voor je ondervloer

Bij Inter Chalet kunnen we je vakkundig advies geven over welk type ondervloer voor jou geschikt is. Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hoogte van je deuren en plinten, de hoeveelheid vocht in de lucht en in de vloer, hoeveel de vloer opgehoogd moet worden en oneffenheden in de ondergrond. De keuze voor je ondervloer is een belangrijke. Ook al zie je er uiteindelijk normaal niets van terug, je kunt het effect van de juiste ondervloer wel degelijk merken in je woning.

Onze ondervloeren

Een ondervloer vormt de laag tussen een harde houten of betonnen vloer en je tapijt of laminaat. In ons assortiment bieden we vele verschillende artikelen aan. Zo hebben we bijvoorbeeld ondervloeren die gecertificeerd zijn voor appartementen, doordat ze voor de geëiste geluidsdemping zorgen. Zo hebben je onderburen wat minder last van je en hoef jij iets minder rekening met ze te houden. Vanzelfsprekend hebben we ook ondervloeren met vloerverwarming. Dit is vooral in de koude wintermaanden wel zo fijn. Niemand houdt ervan om koude voeten te hebben! Met vloerverwarming wordt je woning een stuk aangenamer voor jezelf en voor mensen die langskomen.

Kom naar Inter Chalet voor de beste ondervloeren

Op zoek naar een geschikte ondervloer? Kom langs bij Inter Chalet in Horst. De winkel ligt vlak langs de snelweg, waardoor het goed te bereiken is. De medewerkers staan klaar om je te helpen bij de beste keuze. Je kunt ook contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).