Tuinhout

Ga jij voor een natuurlijke look in jouw tuin? Dan is tuinhout de ideale keuze voor jou! Met de vele soorten tuinhout is alles mogelijk! Zo ziet jouw tuin er straks precies uit zoals jij het voor ogen hebt. Het plaatsen van blokhutten, overkappingen, schermen, schuttingen, speeltoestellen of tuinhekken & -poortjes. Met ons uitgebreide assortiment zit er altijd iets voor jou tussen! Kom je er niet uit? Of weet jij niet wat bij jou tuin past? Laat je adviseren door ons gespecialiseerd personeel op locatie! 

Schermen

Houten schermen zijn er bij ons te vinden in verschillende soorten maten. Het voordeel van deze schuttingen is dat het een natuurlijke en duurzame uitstraling geeft in jouw tuin! Ze zijn makkelijk te plaatsen en geschikt voor iedere tuin. Mocht je nu een echte doe-het-zelver zijn, dan kan je ook alle materialen bij ons vinden om zelf een scherm te plaatsen! Bekijk ons aanbod houten schermen op onze website, of kijk zelf rond in onze vestiging.

Schuttingen

Iedereen wil een stukje privacy, zeker in je tuin! Vaak heb je een natuurlijke scheiding door een geplaatste haag, maar soms wil je tijdens de zonnige zomerdagen ongestoord door de tuin kunnen lopen of heerlijk kunnen zonnen. Een schutting biedt net dat extra beetje privacy! Ook hier heeft Inter Chalet een ruim aanbod aan verschillende soorten schuttingen. Alles om jouw tuin af te maken. Zoek je geen kant-en-klare variant, maar wil je lekker zelf aan de slag? Ook bij Inter Chalet vind je alle materialen die jij nodig hebt om zelf jouw schutting te plaatsen.  

Speeltoestellen

Klimmen, klauteren, schommelen en glijden zoveel als je maar wilt! Dat kan allemaal in je eigen achtertuin. Maak van je achtertuin een heus speelparadijs voor jou kind. Een plek waar ze hun gang kunnen gaan zonder zorgen. Van klimrekken tot aan schommels en van klimtouwen tot aan zandbakken. Bij Inter Chalet vind je het allemaal! Genoeg keuze dus! Kom nu langs met jouw kind en kies het speeltoestel uit dat in jouw tuin past!

Overkappingen

Zit je niets liever dan alleen maar buiten? Maar moet je alweer naar binnen trekken als het ook maar een beetje regent? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod aan overkappingen. Zo kun je alsnog genieten van de frisse buitenlucht zonder dat je nat wordt. En hoef je ook niet elke keer alle tuinmeubels naar binnen te halen, maar gewoon laten staan! Zoek je nu een combinatie tussen een overkapping en een blokhut? Ook daar hebben wij bij Inter Chalet een ruim aanbod van! 

Blokhutten

Blokhutten zijn een perfecte combinatie tussen ideale opslag & werkruimte en een natuurlijke uitstraling voor in de tuin. Als jij op zoek bent naar het stallen van je fiets, een werkplek om je hobby uit te oefenen of om als opslag te gebruiken, zijn blokhutten ideaal! Naast dat ze stevig zijn gebouwd, geeft het jouw tuin meteen een luxe en natuurlijke uitstraling. Ben jij er niet zeker van welke blokhut er bij jouw tuin past? Neem dan eens een kijkje bij ons op locatie. 

Tuinhekken en -poortjes

Zoek rustig en online naar dat ene tuinhekje dat past bij jouw tuin. Inter Chalet heeft een ruim aanbod aan tuinhekken en poortjes voor zowel in de voor- als achtertuin. Een leuk laag hekje naar de voordeur met poortje? Of tuinhekken om je achtertuin of moestuin af te bakenen. Het kan allemaal! Laat je inspireren door de hekken die wij in de winkel hebben staan of bekijk ze gewoon online! 

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Bij jij op zoek naar de juiste barbecue? Of zoek jij het juiste tuinhout? Bekijken dan ons aanbod bij Inter Chalet in Horst. Ons gespecialiseerde team staat voor jou klaar om je te helpen zoeken naar de juiste keuze. Heb je nu al een vraag over ons assortiment tuinhouten producten? Stel deze dan gerust via e-mail (info@interchalet.nl), telefoon (077-399 93 33) of via het contactformulier. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen! Was dit niet waar jij naar op zoek was? Neem dan een kijkje in de rest van ons assortiment!