Keuken

Alles voor in de keuken! Bij Inter Chalet vind je alle soorten keukenapparatuur, keukengerei en servies! Wil jij iedere ochtend genieten van een lekker kopje koffie? Ga dan voor een koffiezetapparaat. Ben jij meer de chef-kok in het huis? Neem dan een kijkje bij ons keukengerei en vindt de pannenset die bij jou past! Wil jij je keuken een finishing touch geven? Neem dan een kijkje in ons servies assortiment!

Elektrisch keukenapparatuur

Elektrische apparaten zijn tegenwoordig onmisbaar in de keuken. Ze helpen jou het niet alleen makkelijker te maken, maar besparen ook veel tijd. Bij Inter Chalet vind je een uiteenlopende keuze aan elektrische keukenapparatuur, van makkelijk frituren met een airfryer tot een lekker kopje koffiezetten met een koffiezetapparaat! Daarnaast mag een mixer, wafelijzer of blender natuurlijk niet ontbreken om lekker te bakken.

Keukengerei

Om te kunnen koken heb je natuurlijk verschillende soorten potten en pannen nodig. Van klein naar groot en van dik naar dun! Alles is bij ons te vinden. Of je nu net bent begonnen met koken óf dat je al een ware chef bent! Wij hebben een breed assortiment aan keukengerei met verschillende producten om voor iedereen lekker mee te kunnen koken. Bezoek nu onze winkel en laat je adviseren welke potten- of pannenset bij jou past!

Servies

Het oog wil ook wat! En dan bedoelen we natuurlijk niet alleen het eten. Het eten en drinken smaakt net iets lekkerder met prachtig servies. Wij beschikken over complete serviessets in vele kleuren en uitvoeringen. Voor iedere stijl en smaak is er wel iets te vinden! Kies voor een van onze vele complete serviessets of mix and match zelf je borden, kopjes, kommetjes en ander servies bij elkaar en maak eindeloze combinaties tot dat jij tevreden bent!


Kom naar Inter Chalet in Horst!


Ga jij je keuken over de kop gooien? Of ben jij gewoon op zoek naar materialen om je keuken uit te breiden? Bekijken dan ons aanbod bij Inter Chalet in Horst. Ons gespecialiseerde team staat voor jou klaar om je te helpen zoeken naar de juiste keuze. Heb je nu al een vraag?? Stel deze dan gerust via e-mail (info@interchalet.nl), telefoon (077-399 93 33) of via het contactformulier. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen! Was dit niet waar jij naar op zoek was? Neem dan een kijkje in de rest van ons assortiment!