Houten vloeren

Een mooie vloer geeft jouw huis een gezellige uitstraling en sfeer. Bij Inter Chalet in Horst vind je een groot assortiment aan houten vloeren voor jouw huis, kantoor of terras. Er is niets zo authentiek dan een houten vloer in je huis. In de winkel zijn verschillende houtsoorten aanwezig, zodat jij de ideale vloer voor jouw huisstijl kunt vinden. Ook vind je vloeren in de winkel die geschikt zijn voor vloerverwarming. Kom voor de beste kwaliteit vloeren naar Inter Chalet.

Houten vloeren passend bij jouw huisstijl

Een mooie vloer is van groot belang als je je huis meer sfeer wil geven. Een houten vloer is authentiek en anders dan alle andere vloeren. De kleur van het hout is afhankelijk van de soort die je kiest. Neem bijvoorbeeld een eikenhouten vloer. Deze is veruit de populairste houtsoort bij vloeren. De reden dat mensen vaak kiezen voor deze vloer, komt door de sterkte en duurzaamheid van de vloer. Deze houtsoort is in verschillende kleuren beschikbaar, verkrijgbaar in een natuurlijke stijl, maar ook in een hele lichte of donkere look. Of kies voor een houten vloer van notelaar. Dit is de klassieke houtvloer die vaak gebruikt wordt bij laminaatvloeren. Het is een sfeervolle, tijdloze vloer die bij veel huisstijlen past.

Multi- of duoplanken en parketvloeren

Een houten vloer kan op verschillende manieren gelegd worden. Neem bijvoorbeeld een multiplanken vloer, ook wel bekend als duoplanken vloer. Deze vloersoort bestaat uit berkenhout en is erg zwaar. Daarnaast is deze kruislings aan elkaar gelijmd, wat ervoor zorgt dat de vloer erg stevig en stabiel is. Dan heb je ook nog de parketvloer, welke op veel verschillende manieren gelegd kan worden en uit verschillende lagen bestaat. Ook deze vloeren zijn beschikbaar bij Inter Chalet.

Kom naar Inter Chalet voor de beste houten vloeren

Ben je op zoek naar een nieuwe houten vloer? Bezoek dan eens onze winkel in Horst! Inter Chalet is makkelijk te bereiken, omdat het naast de snelweg ligt. Daarnaast staan onze medewerkers klaar om jou te helpen met het maken van de beste keuzes. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).