Ladders

Als je opzoek bent naar een veilige ladder, dan moet je bij Inter Chalet in Horst zijn. Wij bieden (bouw)oplossingen voor elke doe-het-zelver. Daarbij voorzien wij je niet alleen van bouwmaterialen en gereedschappen, maar hebben ook een ruim assortiment hulpmiddelen, zoals ladders.
Zo hebben wij zowel uitschuifbare ladders als dubbele ladders, maar ook schaarladders en platformladders van alle bekende merken. Bij Inter Chalet ben je verzekerd van een ruime keus aan producten in de verschillende speciaalzaken op ons terrein. Neem een kijkje op onze website of breng ons een bezoek in Horst aan de Maas. Inter Chalet, voor iedereen die verder wil bouwen.

Ben je op zoek naar een lichtgewicht aluminium ladder?

In ons assortiment vindt je diverse lichtgewicht aluminium ladders die makkelijk te verplaatsen en op te bergen zijn. Afhankelijk van de gewenste werkhoogte en kwaliteitseisen, is voor elke type gebruiker een geschikte ladder te vinden. Het verschil in kwaliteit zit voornamelijk in de stabiliteit/veiligheid, dikte van het aluminium en gewicht.

De juiste ladder voor de juiste klus

De keuze in ladder is echt enorm. Het is om die reden erg belangrijk om goed na te denken wat voor ladder bij je past én waar je hem voor gaat gebruiken. Transporteer je de ladder veel voor bijvoorbeeld je werk, dan is een kleine en lichte ladder misschien het beste. Heb je veel gevarieerde klussen? Dan is een driedubbele ladder misschien wat de juiste oplossing. 

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Voor vragen over al onze producten kun je contact met ons opnemen via onze bezoek en contact pagina of in de winkel bij onze medewerkers terecht. Wij zien je graag in onze winkel. Zien wij jou binnenkort een keer bij ons in de winkel?