Grindkorven en -schuttingen 

Ben jij op zoek naar stijlvolle grindkorven en -schuttingen voor in jou voor- of achtertuin? Breng dan snel een bezoek aan Inter Chalet in Horst en laat je adviseren door een van onze experts! Grindkorven- en schuttingen geven een elegante en stijlvolle uitstraling aan je tuin en zijn gemakkelijk te plaatsen. Daarnaast zorgen ze voor meer privacy en minder geluidsoverlast als je gezellig in het zonnetje zit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan snel langs in de winkel!

Elegantie en gemak door grindkorven

Grindkorven zorgen niet alleen voor een mooie en elegante uitstraling in je voor- en achtertuin, maar hebben ook een geluidwerende functie. Daarnaast zorgen grindkorven ervoor dat overlast van sterke wind tegengegaan wordt. De grindkorven van Inter Chalet zijn gemaakt van panelen met een maaswijdte van 100x100mm en een fijn binnengaas van 10x10mm. Daarnaast komt al het materiaal uit Europa en worden de korven zelf geproduceerd in Valkenswaard. Het gebruik van tussenschotten zorgt ervoor dat de korven niet bol kunnen gaan staan. Ook zijn de grindkorven eenvoudig te plaatsen en nemen ze weinig plek in beslag. Bij Inter Chalet zijn er ook verschillende soorten vullingen beschikbaar. Ideaal voor elke soort tuin!

Creëer meer stijl of privacy met grindschuttingen

Ook voor grindschuttingen kom je naar Inter Chalet. Een grindschutting is perfect als je in je tuin meer privacy wilt creëren en tegelijkertijd geeft het je tuin ook een frisse, elegante uitstraling. Doordat de schutting slechts 40 mm dik is, past deze bijna overal. Daarnaast is hij gemakkelijk zelf te plaatsen en te vullen, omdat de schutting kant-en-klaar geleverd wordt. De schutting kan worden gevuld met grind/split met afmetingen tussen 8 en 16 mm. Benieuwd naar onze grindschuttingen? Bezoek de winkel!

Kom naar Inter Chalet voor mooie grindkorven en -schuttingen

Ben je op zoek naar stijlvolle grindkorven en -schuttingen voor in jouw voor- of achtertuin? Breng dan zeker een bezoekje aan Inter Chalet in Horst! Onze winkel is eenvoudig te bereiken door de gunstige ligging langs de snelweg. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).