Afvalemmers

Afvalemmers, oftewel prullenbakken, moeten natuurlijk praktisch van aard zijn, maar het oog wil ook wat. Daarom verkoopt Inter Chalet afvalemmers in verschillende patronen en kleuren. Hierdoor is er altijd wel een prullenbak die past bij jouw smaak en stijl. Ook hebben we natuurlijk prullenbakken in veel verschillende groottes, zodat er voor iedere keuken een geschikte prullenbak te vinden is.

Ons assortiment

Wij verkopen prullenbakken van Brabantia, Curver en Allibert. Van Brabantia hebben wij bijna alle modellen in ons assortiment. Brabantia is een merk waarbij het design van de afvalemmers een belangrijke rol speelt. De afvalemmers van Brabanta zijn daarom in veel moderne kleuren te verkrijgen. Maar bij Brabantia valt niet alleen in kleur te kiezen, ook in vorm is er veel keus. Zo heb je naast de traditionele ronde afvalemmer ook een rechthoekige en vierkante variant. De nieuwste modellen zijn de Bo touchbin en de Bo pedaalemmer, die beiden verkrijgbaar zijn bij Inter Chalet. Voor de afvalemmers van Brabantia geldt een garantieperiode van 10 jaar. 

Onze afvalemmers zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Het begint al bij een afvalemmertje van 3L en de grootste heeft een inhoud van 60 liter. Bij deze prullenbakken verkopen wij natuurlijk ook de bijpassende vuilniszakken. Vind je het vervelend dat er altijd vingerafdrukken op je prullenbak te zien zijn? Kijk dan zeker eens naar de Mat Steel producten. Deze zijn namelijk fingerprintproof.

Afval scheiden

Het scheiden van afval wordt steeds belangrijker en gelukkig ook door steeds meer mensen gedaan. Het is natuurlijk niet praktisch om hier twee verschillende afvalemmers voor te moeten aanschaffen. Steeds meer merken spelen hierop in door afvalemmers te maken waarin je eenvoudig je afval kunt scheiden met behulp van uitneembare binnenemmers.

Vind jouw afvalemmers bij Inter Chalet

Ben jij op zoek naar jouw ideale afvalemmer? Kom dan een keertje langs bij onze winkel in Horst. Inter Chalet is centraal gelegen langs de snelweg. Onze medewerkers staan enthousiast voor jou klaar om je te voorzien van het juiste advies over de geschikte afvalemmer voor jou. Eerst even contact met ons opnemen? Dat kan via email info@interchalet.nl of telefonisch via 077-3999333.