Kruiwagens

Een kruiwagen of handwagen is een onmisbare tool in iedere tuin. Met kruiwagens maak je tuinonderhoud een stuk gemakkelijker én leuker. Een kruiwagen is een handig vervoermiddel met één of twee wielen dat wordt opgetild en voortgeduwd aan twee handvaten. Een goede kruiwagen heeft voldoende inhoud, is licht in het sturen en heeft voldoende inhoud. Daarnaast heb je ook nog kruiwagens van verschillende materialen. Welke soort kruiwagen het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van de grootte van jouw tuin én de te vervoeren materialen. 

Het gebruiksgemak van een kruiwagen

Het gebruiksgemak van een functionele kruiwagen of kruikar berust op het principe van een hefboom. Het steunpunt van de kruiwagen ligt aan het einde, waardoor het vervoeren van zware of grote materialen een eenvoudige klus wordt. Met de juiste kruiwagen wordt het dagelijks werk in de tuin een stuk makkelijker gemaakt.  

Ga je de kruiwagen met name gebruiken voor kleine hoeveelheden bladeren en ander lichtgewicht tuinafval? Dan is een tuintrolley wellicht de beste keuze aangezien deze een stuk compacter én voordeliger is. Om grotere hoeveelheden of zware materialen te vervoeren is een kruiwagen de betere optie.

Een uitgebreid assortiment aan kruiwagens 

Het assortiment van Inter Chalet bestaat uit diverse kruiwagens en tuintrolleys van verschillende merken. De merken kruiwagens in ons assortiment zijn zorgvuldig uitgekozen door onze tuinexperts. Wil je samen met je (klein)kinderen lekker bezig zijn in de tuin? Speciaal voor de kleine tuinmannen en -vrouwen hebben wij een speciale kinderkruiwagen! Wij verkopen kruiwagens en tuintrolleys van de merken Altrad Fort en Talen Tools bij Inter Chalet.

Naast een uitgebreid assortiment aan kruiwagens heeft Inter Chalet tevens een ruim assortiment accessoires voor jouw kruiwagen. Als je lang gebruik maakt van een kruiwagen is het fijn om werkhandschoenen te gebruiken. Daarnaast bestaat ons assortiment nog uit antilek banden, handgrepen, veiligheidshandgrepen en binnenbanden voor kruiwagens.

Kom naar Inter Chalet in Horst!

Ben je op zoek naar een kruiwagen of tuintrolley met een goede prijs/kwaliteitsverhouding én deskundig advies? Kom dan naar Inter Chalet in Horst. Met ons ruime aanbod aan kruiwagens zit er altijd een geschikte bij. Onze verkoopadviseurs helpen jou graag met het vinden van de perfecte kruiwagen. Uiteraard staan ze ook klaar voor alle andere vragen die je hebt. Naast kruiwagens vind je bij Inter Chalet en de nabijgelegen winkels op het Home Park alles voor in en rondom huis.