Panelen

Wij verkopen verschillende panelen voor verschillende doeleinden, zoals het maken van je eigen meubels, het bekleden van muren en het afwerken van plafonds en muren. Daarnaast verkopen wij ook deurpanelen voor schuifdeuren. Je eigen meubels maken.

Wil je graag een uniek meubelstuk?
Maak dan je eigen meubel of personaliseer je bestaande meubels met panelen. Bij Inter Chalet beschikken we over een ruim aanbod met vele varianten, zodat jij altijd iets vindt dat past bij jouw huis. 

Breed assortiment

We hebben veel verschillende soorten panelen: rechte, gladde, met reliëf, met groef en ook in diverse lengtes, breedtes en diktes. Daarnaast verkopen wij onze panelen in veel verschillende kleuren zoals eiken, vergrijsd, lichtgrijs en diverse donkere kleuren. Ten slotte hebben we zwarte en witte panelen vervaardigd uit spaanplaat voorzien van een kunststof melanine laag.

Verder beschikken we over steigerhouten panelen die zorgen voor een mooi en warm accent in huis. Verkrijgbaar in de kleuren farmwood, grey, dark, pure, sand en wit.

Weer een andere variant zijn de panelen van ‘DecoWood’. Dit betreft panelen van echt hout die verkrijgbaar zijn in diverse kleuren. Deze zijn op eenvoudige wijze zelf te monteren, waardoor je snel een metamorfose teweegbrengt in huis.

Specials en deurpanelen

Van onze plafond- en wandpanelen zijn tevens waterbestendige varianten beschikbaar, waardoor deze ideaal zijn voor bijvoorbeeld badkamers. Ze zijn natuurlijk ook te gebruiken voor andere ruimtes en zijn tevens makkelijk afwasbaar. .

Ook voor schuifdeursystemen ben je bij Inter Chalet aan het juiste adres. We beschikken namelijk voor deurpanelen die gemonteerd kunnen worden in onze schuifdeursystemen. Deze zijn ideaal te monteren in een kast of kastenwand. Voor de deuren kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gestroomlijnde look.

Kom naar Inter Chalet in Horst!

Het beste is om zelf binnen te lopen in onze showroom en met eigen ogen de panelen te bekijken. Onze medewerkers zullen je voorzien van vakkundig advies en zullen al je vragen beantwoorden. We liggen direct aan de A73, bij afrit 11. We zien je graag verschijnen!