Brievenbussen

Post ontvangen in een brievenbus die helemaal past bij jouw smaak en stijl? Bij Inter Chalet in Horst hebben we een ruim assortiment aan vele verschillende soorten brievenbussen. Kies je voor brievenbussen op een voet of voor brievenbussen die aan de muur bevestigd worden? Alle brievenbussen van Inter Chalet voldoen aan de verwachte eisen. Ze voldoen aan de minimale opening en hebben de juiste inwerpopening. Zo heb je niet alleen een mooie, maar ook een geschikte brievenbus voor bij jou thuis. Benieuwd naar ons ruime assortiment? Breng gezellig een bezoek aan onze winkel in Horst, langs de A73.

De beste brievenbus voor jou

Een brievenbus in de tuin of bij de voordeur is het visitekaartje van je huis. De entree van je huis wordt namelijk mede bepaald door de soort brievenbus die in gebruik hebt. Daarom is het belangrijk dat deze helemaal naar jouw smaak en stijl is. Kies je voor klassiek, industrieel of toch liever landelijk? Laat je inspireren door het brede aanbod van verschillende brievenbussen. 

Alles over brievenbussen

Weet je al wat voor soort brievenbus jouw voorkeur heeft? In principe zijn er geen eisen waar het design van een brievenbus aan moet voldoen, dus je kan zelf beslissen hoe die eruitziet. Het is wel belangrijk rekening te houden met de inwerpopening, zodat een bezorger jouw post goed kan bezorgen. Kies je voor een pakketbrievenbus, staande brievenbus of een wandbrievenbus? De keuze is reuze! Eén ding is zeker, met een losse brievenbus heb je geen gleuf in je deur nodig en houd je de kou fijn buiten.

Kom naar Inter Chalet voor brievenbussen

Op zoek naar verschillende soorten brievenbussen voor aan huis? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).