Verlichting

Een goede verlichting in én rondom je huis is onmisbaar. Wanneer het buiten donker is, heb je goede verlichting nodig om een goed zicht te blijven houden. Naast deze onmisbare functie dient verlichting vaak ook als decoratie of om een ruimte net wat extra sfeer te geven. Goede verlichting kan een ruimte in jouw woning net dat extra beetje gezelligheid bieden. Weet je nog niet goed welke verlichting bij jouw woning past? Kom dan zeker langs in onze winkel, onze verkoopadviseurs helpen je graag.
Inter Chalet biedt verlichting van de merken Eglo, Lucide, Philips, Philips Hue en Trio. Met deze merken ben je altijd verzekerd van een kwalitatief goed product.

Diverse soorten verlichting

Bij Inter Chalet verkopen we verschillende soorten verlichting. Afhankelijk van jouw wensen vinden wij een geschikt product voor jou. Denk hierbij aan binnenverlichting, buitenverlichting of ledverlichting. Wil jij een nieuwe lamp op de slaapkamer van je kind? Of heb je simpelweg een nieuw peertje voor in je sfeerlamp nodig? Voor iedere wens hebben wij de juiste producten.

Onze verlichting is aangepast aan de situatie waar jij het in gaat gebruiken. De buitenverlichting kan bijvoorbeeld goed tegen vocht en kan stevig worden bevestigd, zodat een harde windvlaag er niet direct voor zorgt dat de verlichting op de grond ligt. Wanneer je op zoek bent naar een duurzame lamp, hebben wij ook een groot aanbod aan ledverlichting. Deze verlichting is economisch een stuk voordeliger én beter voor het milieu.

Bijpassende producten

Om nieuwe verlichting op een goede manier te kunnen installeren, bieden wij bij Inter Chalet ook diverse bijpassende producten aan. Ons assortiment aan schakelmateriaal is zeer uitgebreid en zorgt ervoor dat je jouw lamp makkelijk installeert. Wij verkopen bijvoorbeeld verschillende stopcontacten, om de stekker van jouw verlichting op de door jou gewenste plek in te steken. Daarnaast hebben we verschillende schakelaars en dimmers in ons assortiment. Hiermee schakel je jouw verlichting eenvoudig aan en uit, maar is het ook mogelijk om de verlichting minder fel of juist feller in te stellen om net die extra sfeer te creëren.

Kom naar Inter Chalet in Horst!

Bij Inter Chalet vind je een ruim assortiment aan verlichting op voorraad die je kunt installeren op allerlei plaatsen in en rondom het huis. Ons assortiment bekijken? Kom langs in onze winkel in Horst!