Schoonmaak

Ben jij klaar voor de grote jaarlijkse schoonmaak of is het tijd voor een goede wekelijkse poetsbeurt? Een goede voorbereiding is het halve werk. Kies daarom voor schoonmaakartikelen die jouw leven net wat makkelijker maken én zorgen voor het gewenste resultaat. Gelukkig ben je bij Inter Chalet in Horst aan het juiste adres. Hier vind je een ruim aanbod aan schoonmaakartikelen en -middelen die jouw huis, kantoor of auto weer helemaal spik en span maken. Benieuwd naar ons ruime assortiment? Kom langs en ontdek het zelf!

Afvalemmers

Afval en rommel is al snel gemaakt, nu nog de kunst om het op te ruimen. Afvalemmers zijn hier natuurlijk de ideale oplossing voor! Tegenwoordig zijn ze niet alleen praktisch, maar wordt er ook gekeken naar design en uiterlijk. Er zijn vele verschillende soorten afvalemmers met verschillende stijlen en groottes. Zo is er voor iedereen een passende prullenbak. Wij verkopen afvalemmers van Brabantia, Curver en Allibert. Met ons ruime assortiment zijn alle mogelijke soorten te vinden. Afvalemmers met senso, pendaal of uitneembare emmers om het afval te scheiden. Kom langs bij onze winkel en zie welke afvalemmer bij jou past!

Elektrische apparaten

Hier vind je alles wat jij nodig hebt om jouw leven net een stukje makkelijker te maken. Wij verkopen elektrische apparaten voor in de keuken, in het huishouden of voor persoonlijke verzorging. Of jij nu de lekker wilt bakken en een mixer nodig hebt, het huis iedere dag school wilt houden met een kruimeldief of je iedere ochtend je baard wilt scheren met een scheerapparaat. Wij verkopen nagenoeg alle elektrische apparaten die jij je maar kunt bedenken!

Schoonmaakartikelen

Ben jij klaar met het opbergen van alle rommel in je huis? Of hou jij ervan om alles schoon te maken? Wij hebben verschillende soorten schoonmaakartikelen, alles wat jij nodig hebt om jouw huis weer helemaal spik en span te maken!

Kom naar Inter Chalet voor een ruim aanbod schoonmaakartikelen

 Op zoek naar verschillende soorten schoonmaakartikelen? Of heb je nog niet gevonden wat je zocht? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).