Deur accessoires

Bij Inter Chalet ben je aan het juiste adres als je een ruime collectie deur accessoires zoekt. Wat je wensen ook zijn, wij kunnen je er in voorzien! Kun je toch niet vinden wat je zoekt? Dan kun je altijd onze medewerkers benaderen. Zij helpen je graag verder. Je spreekt ze direct aan in onze winkel in Horst of je neemt eenvoudig contact met ons op via de website.

Welke deur accessoires bieden wij

De categorie deur accessoires bevat alle dingen voor bij je binnen-, buiten- en schuifdeuren die bij ons niet in de categorie deurbeslag vallen. We bieden onder andere nummerborden, naamborden en andere accessoires aan.

Nummer- en naamborden kunnen je woning wat meer flair geven. Als ze bij de stijl van je woning passen, wordt deze gelijk een beetje aantrekkelijker. Je kunt er je smaak duidelijk in naar voren laten komen. Bovendien is het hebben van deuraccessoires een must om mensen überhaupt makkelijk je woning te laten vinden.

Het is bij ons mogelijk om naamborden te laten graveren. Dit kan eenvoudig op bestelling gedaan worden. We zorgen ervoor dat er met uiterste zorgvuldigheid gewerkt wordt. Als jij blij bent met het eindresultaat, zijn wij dat ook!

Materiaal van onze deur accessoires

De uitvoeringen van onze vele deur accessoires worden gemaakt van verschillende materialen. Denk hierbij aan materialen als RVS, messing, acrylaat en emaille. Ga met ons in overleg over wat je specifieke wensen zijn. We kunnen vakkundig advies geven over wat bij jou en de stijl van je woning past.

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Voor deuraccessoires moet je bij Inter Chalet zijn! Het kan lastig zijn om accessoires te kiezen die goed bij je passen. We zullen je daarom zo goed mogelijk van dienst zijn om die keuze wat makkelijker te maken.

Hopelijk zien we je gauw in onze makkelijk bereikbare winkel! Waar deze precies ligt, kun je zien op onze bezoek en contact pagina.