Elektra

Bijna alle apparaten zijn elektrisch en dienen correct te worden geïnstalleerd. Hiervoor heb je de correcte materialen nodig, zoals schakelmateriaal en verlengsnoeren. Maar ook zekeringen, televisie-, telefoon- en computersnoeren en coax-kabels. Hiermee sluit jij elk apparaat op een makkelijke manier aan. Bij Inter Chalet hebben wij al deze producten voor jou in ons elektra-assortiment. Daarnaast hebben wij verschillende brandmelders, deurbellen, inbraakbeveiliging en weerstations om jouw huis nog veiliger te maken en alles rondom je huis goed in de gaten te kunnen houden. Al deze producten zijn van de bekende en kwalitatief goede merken, zoals Q-link, KlikAanKlikUit en Berker. Je bent er bij aankoop van deze producten zeker van dat ze lang mee zullen gaan. Wanneer je niet goed weet welk product je nodig hebt of hoe je het gebruikt, vertellen onze medewerkers jou hier natuurlijk graag over. Je bent van harte welkom in onze winkel in Horst!

Aansluiten van apparaten

Ons aanbod aan elektra is bij Inter Chalet Horst zeer uitgebreid. Onze zekeringen maken de kans kleiner dat de bedrading onherstelbaar beschadigd raakt bij te hoge stromen of kortsluiting. Heb je op één plaats meerdere stopcontacten nodig? Kies dan voor een van onze stekkerdozen of kabelhaspels om dit mogelijk te maken, of voor een verlengsnoer wanneer het stopcontact net te ver weg zit. Voor deze stopcontacten en ander schakelmateriaal, zoals lichtknoppen en dimmers, ben je bij Inter Chalet ook aan het juiste adres. Daarnaast hebben wij de beste televisie, telefoon-, computer- en coaxkabels in ons assortiment om ervoor te kunnen zorgen dat jij altijd op een correcte manier verbonden bent.

Veiligheid in en rondom het huis

Ook om je huis iets veiliger te maken, kun je terecht bij Inter Chalet. Wij verkopen verschillende rook-, hitte- en koolmonoxidemelders die jou waarschuwen bij gevaar. Daarnaast hebben wij ook brandblussers om eventueel vuur direct te kunnen blussen. Ook hebben wij verschillende zeer betrouwbare deurbellen in ons assortiment. Wil je ook direct zien wie er aan de deurbel staat? Dan hebben we deurbellen met een camera, maar ook verschillende inbraakbeveiliging met bijbehorende camera’s voor rondom het hele huis. Deze camera’s kunnen worden aangesloten op het systeem, zodat (ongenode) gasten direct worden opgemerkt. Ook verkopen wij weerstations, zodat je direct de buitentemperatuur en andere zaken, zoals de windsnelheid, ziet.

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Heb je een van bovenstaande producten uit onze elektra-afdeling nodig? Kom dan zeker ons assortiment bekijken bij Inter Chalet in Horst en laat je adviseren door een van onze werknemers. Hier ben je zeker van kwalitatief zeer goede producten waar je lang gebruik van kunt maken. Ben je na aankoop van je product toch niet helemaal tevreden? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333). Of kom gezellig langs!