Tegels 

Voor elke toepassing, zowel binnen als buiten, hebben wij de geschikte tegels. Of je nu op zoek bent naar wandtegels voor in de keuken, vloertegels voor de woonkamer of gewoon tegels voor het terras, bij Inter Chalet hebben wij al deze tegels op voorraad. Wij verkopen de hoogste kwaliteit tegels voor een scherpe prijs, waardoor je bij ons altijd slaagt. Of je nu op zoek bent naar mooie terrastegels of tegels van natuursteen, wij hebben het allemaal in ons assortiment!

Tegels bepalen de sfeer in een ruimte

Het kiezen van de juiste tegels qua kleur en formaat is belangrijk als een ruimte een bepaalde sfeer moet uitstralen. Wil je de woonkamer bijvoorbeeld een warme uitstraling geven, dan wordt er vaak voor een kleurstellingen met taupe en beige tegels gekozen. Onze medewerkers adviseren je hier graag over. 

Liever een strakke en moderne uitstraling, dan wordt er vaak gekozen voor een grootformaat vloertegel van 30x30 cm of 50x50 cm in de kleurstellingen antraciet en grijs. Uiteraard helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze voor nieuwe tegels. Een bezoek aan Inter Chalet is dan ook zeker de moeite waard. In onze ruime winkel kun je onder het genot van een kopje koffie ons assortiment vloertegels en wandtegels op gemak bekijken.

Advies, planning en montage

Heb je een vraag over ons ruime assortiment in tegels, dan helpen onze deskundige medewerkers je graag verder. Zij staan iedere dag van 9:30 tot 21:00 uur voor je klaar. Op zaterdag en zondag wijken onze openingstijden echter af. 
Wanneer je er niet helemaal uit komt, kun je jezelf oriënteren, inspireren en later in de vestiging vragen om deskundig advies van onze medewerkers. Zo kun je altijd goed voorbereid aan de slag! Advies, planning en montage, dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Kom naar Inter Chalet voor een ruim aanbod aan tegels

 Op zoek naar mooie tegels voor in huis? Of heb je nog niet gevonden wat je zocht? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).