Vloerbenodigdheden

Stel: je hebt een mooie vloer in je huis liggen, maar hebt geen idee hoe je deze moet onderhouden. Of je vindt de vloer in je woonkamer wel erg kaal en bent op zoek naar een vloerkleed. Dan ben je van harte welkom bij Inter Chalet in Horst, want wij hebben zeer diverse vloerbenodigdheden om jouw vloer bijvoorbeeld te repareren, goed te onderhouden of net wat meer aan te kleden. Denk hierbij aan vloergereedschap, vloerkleden en tapijten, producten voor vloeronderhoud en zelfs vloerverf. Het is dus ook mogelijk om je vloer net een andere kleur te geven, mocht je je interieur eens een opfrisbeurt willen geven. Heb je een vraag over het onderhouden van je vloer of wil je tips over het verder aankleden van je vloer? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Jouw vloer onderhouden

Ben je op zoek naar de juiste producten om je vloer mee te onderhouden? Dan ben je bij Inter Chalet zeker aan het juiste adres. Een houten vloer heeft bijvoorbeeld speciale producten nodig om mooi te blijven glimmen en een langere levensduur te blijven houden. Denk hierbij aan een vloerwas, die jouw vloer er weer als nieuw uit laat zien! Maar ook met onze speciale schoonmaakproducten voor vloeren zorg jij ervoor dat jouw vloer er perfect verzorgd uit blijft zien, zonder dat je hier extra veel moeite voor hoeft te doen. Naast al deze onderhoudsproducten hebben wij ook diverse soorten vloergereedschap in ons assortiment. Denk hierbij aan laminaatsnijders, afstandhouders en legsets voor laminaat. Met dit gereedschap wordt zelfs het leggen van jouw vloer kinderspel!

Jouw vloer een andere look geven

Naast producten voor vloeronderhoud hebben wij ook producten om jouw vloer een andere uitstraling te geven. Zo hebben wij diverse soorten vloerverf in ons assortiment, om jouw houten vloer, tegels of laminaat net een andere tint te geven die beter bij jouw huidige interieur past. Om jouw huis nog meer dat persoonlijke element te geven of om het geheel iets gezelliger te maken, ben je ook welkom bij Inter Chalet om een kijkje te nemen tussen de vele verschillende vloerkleden en tapijten. 

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Heb je een van deze producten nodig om jouw vloer een nieuwe boost te geven? Dan ben je van harte welkom bij Inter Chalet in Horst, waar onze enthousiaste medewerkers graag jouw vragen beantwoorden. Deze vragen kun je natuurlijk ook altijd stellen via e-mail (info@interchalet.nl), telefoon (077-399 93 33) of via het contactformulier. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen!