Vaste planten  

Vaste planten in tuinen zijn prachtig. Het zijn echt de juweeltjes uit jouw tuin en zorgen voor ontzettend veel plezier. Ze zijn niet alleen rustgevend en bezorgen ons een prettig gevoel. Ze produceren ook nog zuurstof, zuiveren de lucht en zorgen voor een natuurlijke afvoer van regenwater. Wij helpen je graag in onze winkel met het uitkiezen van de mooiste vaste planten in jouw tuin!

Wat zijn vaste planten? 

Ben je al een tijdje op zoek naar mooie planten voor in en om jouw huis? Dan heb je vast wel eens gehoord van de term “vaste planten”. Deze term klinkt heel simpel, maar wat zijn vaste planten nu eigenlijk? En nog belangrijker; wat moet je weten voordat je vaste planten koopt? Vaste planten staan, zoals de naam al zegt, vast in jouw tuin. Het zijn meerjarige planten die een beetje uitzien als kruidachtige planten. Vaak verhouten de stengels van meerjarige planten, van vaste planten verhouten de stengels niet. Meestal sterven de vaste planten in het najaar af en komen in het voorjaar groter, mooier en met nieuwe stengels weer boven de grond. Zo heb je er ieder jaar weer ontzettend veel en lang plezier van!

Vaste planten kiezen 

Het is belangrijk om goed na te denken bij de keuze van jouw vaste planten. Als jij de juiste keuze maakt komen de planten het beste tot zijn recht en geniet jij langer van de voordelen. Zorg dat je weet welke grondsoort in jouw tuin aanwezig is en laat je bij ons in de winkel adviseren welke planten daar goed in groeien. Als je alle praktische informatie verzameld hebt, biedt Inter Chalet een ontzettend ruim assortiment aan vaste planten. Je vindt een variatie aan kleuren, vormen, geuren en eigenschappen. Wist je dat sommige vaste planten vlinders lokken? Laat je adviseren bij Inter Chalet en verfris jouw tuin!

Vind jouw vaste planten bij Inter Chalet 

Ben jij op zoek naar de mooiste vaste planten voor bij jou thuis? Kom dan een keertje langs bij onze winkel in Horst. Inter Chalet is super centraal gelegen langs de snelweg. Onze medewerkers staan enthousiast voor jou klaar om je te voorzien van het juiste advies over jouw nieuwe vaste planten. Eerst even contact met ons opnemen? Dat kan via email info@interchalet.nl of telefonisch via 077-3999333.