Bestrijdingsmiddelen

Heb je last van terugkerend onkruid, groene aanslag of vervelende ongewenste insecten die jouw prachtige planten opeten? Bij Inter Chalet in Horst ben je aan het juiste adres voor verschillende varianten bestrijdingsmiddelen. Met behulp van de juiste bestrijdingsmiddelen ga je eenvoudig de strijd aan met onwelkome tuinvijanden. Wij hebben een breed assortiment met allerlei natuurlijke bestrijdingsmiddelen die jou helpen om je planten en grond gezond te houden. Benieuwd? Kom langs en ontdek het zelf!

Verschillende soorten bestrijdingsmiddelen

Bestrijdingsmiddelen zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Een aantal veelvoorkomende soorten zijn: onkruidbestrijding, insectenbestrijding en plantenbestrijding. 

Onkruidbestrijding en plantenbestrijding

Wanneer je een mooi gazon wilt behouden, is het belangrijk om onkruid te vermijden. Uiteraard kun je proberen het onkruid te schoffelen om het vervolgens te verwijderen. Maar dat is niet altijd makkelijk op een gazon. Gelukkig hebben wij hiervoor bestrijdingsmiddelen in vloeibare vorm of korrels. Onze medewerkers helpen je graag, want ook wij willen dat jij onkruidvrij kunt genieten van jouw tuin. 

Insectenbestrijding

Zien jouw planten er aangevreten uit? Zijn de bladeren misvormd? Of groeien er geen nieuwe knoppen aan? Dan is de kans groot dat insecten het gemunt hebben op jouw tuin. Tijd voor insectenbestrijding! Er zijn verschillende soorten plaaginsecten, deze zorgen ervoor dat planten in jouw tuin niet meer kunnen groeien of zelfs doodgaan. Bij Inter Chalet bieden wij verschillende soorten natuurlijke bestrijdingsmiddelen tegen insecten. Van plantversterker tot mierenpoeder, wij hebben het allemaal!

Natuurlijk bestrijden bij inter Chalet?

Wij hebben duurzaamheid uiteraard hoog in het vaandel staan, dus wij verkopen ook biologische bestrijdingsmiddelen en natuurlijke insectenwerende middelen. Iedereen weet: voorkomen is beter dan genezen. Wij hebben een groot deel van ons assortiment dus gewijd aan meststoffen, plantenvoeding en andere producten die jouw tuin in optimale conditie houden.

Kom naar Inter Chalet voor de juiste bestrijdingsmiddelen. 

 Op zoek naar de beste bestrijdingsmiddelen voor in jouw tuin? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).