Gasbarbecues

Barbecueën op gasbarbecues heeft vele voordelen. Met gasbarbecues kun je snel beginnen met bakken en grillen. Geen gedoe met aanmaakblokjes en een vuur dat niet aan wil, ook hoef je ook niet te wachten totdat de kolen gloeiend heet zijn. Een gasbarbecue zet je in een handomdraai aan, even 5 tot 10 minuten wachten en het plezier kan beginnen. Het schoonmaken van een gasbarbecue is ook een peulenschil. Buiten het rooster en de gasbranders hoef je bij een gasbarbecue verder niets schoon te maken. Doe dit wel geregeld, zo kun je langdurig genieten van een mooie gasbarbecue. Al met al is het werken met een gasbarbecue een stuk efficiënter.

Doordat de barbecue op gas draait kan er een constante temperatuur bewaard worden. Het is ook zeer gemakkelijk om de temperatuur te verhogen of verlagen. Doordat de temperatuur makkelijk aanpasbaar is, kun je met een gasbarbecue voor een maximaal behoud van vitamine zorgen. Verder is een gasbarbecue ook een stuk milieuvriendelijker dan een traditionele kolenbarbecue. Dit komt omdat gasbarbecues minder fijne stof de lucht in blazen.

Uitgebreid aanbod voor jouw gasbarbecue

 Voor een geslaagde barbecue heb je naast de juiste houtskool-, gas- of elektrische barbecue natuurlijk nog meer nodig: de juiste tools. En daarvoor ben je bij Inter Chalet aan het juiste adres! Wij hebben diverse barbecues en benodigdheden van toonaangevende merken zoals Boretti of Napoleon, waarmee wij een compleet assortiment kunnen bieden. Naast goede barbecues zijn bij ons namelijk ook alle mogelijke benodigdheden te krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beschermhoezen, warmhoudrekken, schoonmaakborstels of tangen om dat lekkere stukje vlees of vis mee te draaien. Waar sta jij als ervaren grill-master zonder deze essentiële barbecue benodigdheden? Zorg dat je dit tijdig hebt geregeld en dat er niks jouw zonnige barbecue avond nog in de weg staat!

Kom naar Inter Chalet in Horst!

Ben jij op zoek naar jouw ideale gasbarbecue? Kom dan een keertje langs bij onze winkel in Horst. Inter Chalet is super centraal gelegen langs de snelweg. Onze medewerkers staan enthousiast voor jou klaar om je te voorzien van het juiste advies over de geschikte gasbarbecue voor jou. Eerst even contact met ons opnemen? Dat kan via email info@interchalet.nl of telefonisch via 077-3999333.