Tuintegels

Geef je tuin persoonlijkheid met tuintegels die het beste passen bij jouw ontwerp of visie! Bij Inter Chalet in Horst hebben we alles om jouw tuin er prachtig uit te laten zien, maar ook veilig en strak af te werken. Bekijk ons ruime aanbod aan stijlvolle, duurzame terrastegels in allerlei kleuren en formaten, en ontdek hoe je jouw tuin die twist kunt geven waar je naar zoekt.

Hoe kies je de juiste tuintegels

Een paar belangrijke overwegingen bij de keuze van jouw ideale tuintegels kunnen zowel uit praktisch oogpunt zijn als jouw persoonlijke smaak. Zo is het vooral belangrijk dat de tuintegel je tuin mooi aanvult. Dit realiseer je door bijvoorbeeld te kiezen voor elegante keramische tegels in bijpassende kleuren van je huis of juist een mooi contrast te scheppen tussen donkergekleurd grind en warme, houten terrastegels. Voor trotse tuiniers die vooral aandacht willen besteden aan het mooie groen, is het altijd veilig om te kiezen voor oude vertrouwde betontegels.

Voor elke stijl

Wat voor stijl je ook zoekt, bij Inter Chalet vind je de tuintegels waarvan jij vindt dat ze jouw tuin echt compleet maken. Van stoere betontegels tot elegante tegels of zelfs houten terrastegels, er zijn oneindig veel manieren om je tuin af te werken zoals jij dat wil. Afhankelijk van je wensen, zoals de gewenste uitstraling maar ook welke ondergrond je fijn zult vinden om op te lopen, bij ons vind je jouw ideale soort tuintegel. Uiteraard met hulp van onze specialisten die in onze winkel voor je klaarstaan!

Kom naar Inter Chalet voor een ruim aanbod aan tuintegels

Op zoek naar verschillende soorten tuintegels en terrastegels voor jouw tuin? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).