Bloemen en Planten

Bij Inter Chalet kan iedereen met groene vingers zijn of haar hart ophalen. We bieden een uitgebreid assortiment aan bloemen en planten, passend in elke stijl. Of je nu op zoek bent naar een groene invulling voor in huis of voor in de tuin, bij Inter Chalet in Horst ben je aan het juiste adres. Bij Inter Chalet hebben we het hele jaar door een groot aantal bloemen en planten die je met elkaar kunt combineren, afhankelijk van het seizoen. Of je nu op zoek bent naar vaste planten of eenjarige planten, bloembollen of zaden: bij Inter Chalet adviseren we je graag over alle mogelijkheden qua bloemen en planten voor in jouw huis of tuin.

Uitgebreid aanbod bloemen en planten 

Als je Inter Chalet hebt bezocht om jouw tuin op te leuken, hoef je verder nergens meer te zijn. Door ons uitgebreide assortiment heb jij in één keer alles wat je nodig hebt om jouw tuin of huis die groene boost te geven. Zo hebben we onder andere:

Vind alle toebehoren en accessoires

Naast een groot assortiment in bloemen en planten zijn ook diverse toebehoren bij ons verkrijgbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan binnenpotten, buitenpotten of onderzetters voor jouw bloemen en planten. Daarnaast bevinden zich uiteraard ook zaken als potgrond, voedingsmiddelen en bestrijdingsmiddelen in ons assortiment. Hierdoor zorg jij ervoor dat de flora in jouw huis of tuin fatsoenlijk onderhouden wordt en mooi kan groeien en bloeien.


Kom naar Inter Chalet in Horst!


Op zoek naar bloemen en planten in alle soorten en maten voor in jouw huis of tuin? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).