Ketels & Pannen

Voor het maken van de lekkerste gerechten in de keuken, heb je de beste apparatuur nodig. Bij Inter Chalet in Horst vind je een ruim assortiment aan de beste ketels & pannen, zodat jij heerlijke maaltijden op tafel kunt zetten. Van lichtgewicht pannen, tot opbergbare pannensets voor het hele gezin. Ook vind je in de winkel verschillende soorten fluitketels en koekenpannen voor zowel thuiskokers als echte chef-koks.

De beste pannensets voor alle keukens

Een goede pannenset is belangrijk bij het bereiden van maaltijden en gerechten. De pannensets van Inter Chalet zorgen ervoor dat jij de lekkerste maaltijden en gerechten op tafel kunt zetten. Natuurlijk heeft een gasfornuis andere pannen nodig dan een inductie- of elektrische plaat. Bespreek jouw wensen met een van onze medewerkers en zij zullen jou helpen met het maken van de beste keuzes. Daarnaast zijn er verschillende pannen die ook vaatwasser bestendig zijn. Zo is niet alleen het koken zelf leuk, maar hoef je de pan ook niet handmatig schoon te maken!

Ketels voor elke keuken

Ketels zijn er in alle soorten en maten. Neem een fluitketel, de voorganger van de waterkoker. Deze laat door een vrolijke fluittoon weten dat jouw water aan het koken is. Daarnaast is het ook een mooie eye catcher in jouw keuken. Bij Inter Chalet vind je verschillende soorten fluitketels, van retro tot modern. Bezoek de winkel en vind de perfecte fluitketel voor jouw keuken!

Kom naar Inter Chalet voor de beste ketels & pannen

Op zoek naar een nieuwe pannenset, koekenpan, inductiepan of fluitketel? Kom dan eens langs in onze winkel! Inter Chalet is eenvoudig te bereiken, aangezien het naast de snelweg ligt. Daarnaast staan onze medewerkers klaar om jou te helpen met het maken van de beste keuzes. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).