Handgereedschap 

Ben je op zoek naar het beste handgereedschap van hoge kwaliteit? Bij Inter Chalet in Horst vind je alle handgereedschap die je nodig kunt hebben voor jouw klus. Van schroevendraaiers en hamers tot handzagen, tangen, moersleutels en meer, in onze winkel vind je alle handgereedschap om jouw project mee aan te pakken. Gebruiksklaar en uiterst handzaam! Kom langs, ontdek ons assortiment en laat je gratis adviseren!

Verschillende soorten handgereedschap

Er zijn enorm veel soorten handgereedschap voor talloze soorten klussen in en rondom het huis. Zo kun je gemakkelijk aan de slag met spijkers of schroeven door middel van goede hamers of schroevendraaiers, of juist elementen verwijderen met handige tangen. We bieden ook allerlei soorten sleutels zoals moersleutels, steeksleutels, dopsleutels, TX-sleutels en hex-sleutels waarmee je met gemak zaken kunt losdraaien of extra stevig vastzetten. Ook speciale scharen, vijlen en zagen zijn bij ons verkrijgbaar. Weet je niet wat kiezen uit deze overvloed aan gereedschap? Onze specialisten laten je graag zien wat we allemaal aanbieden en helpen jou graag met het selecteren van het ideale gereedschap voor jouw project.

Handgereedschapset

Ben je op zoek naar een complete set van handgereedschap zodat je zeker weet dat je op iedere uitdaging bent voorbereid? Het is enorm handig om handgereedschap zoals sleutels en schroevendraaiers in verschillende soorten en maten klaar te hebben liggen. Het komt immers vaak genoeg voor dat je nét niet die ene soort hebt die je eigenlijk nodig hebt. Voorkom teleurstelling door een complete handgereedschapset aan te schaffen. Deze zijn verkrijgbaar als setjes van hetzelfde gereedschapstype, zoals schroevendraaiersetjes, maar ook als grotere sets met verschillende soorten tools inbegrepen. In onze winkel kun je gemakkelijk met onze experts bepalen welk type handgereedschap het handigste en voordeligste is om in jouw situatie aan te schaffen.

Kom naar Inter Chalet voor jouw handgereedschap

Op zoek naar het beste handgereedschap voor iedere klus? Breng eens een bezoekje aan Inter Chalet in Horst. De winkel is goed te bereiken, doordat deze naast de snelweg ligt. Onze medewerkers staan klaar om jou te helpen met het maken van de beste keuzes. Je kunt ook contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).