Deuren

Wil jij een nieuwe deur plaatsen in jouw woning? Is de klink van een deur stuk gegaan? Of wil je graag een hordeur plaatsen in jouw achterdeur, om die vervelende vliegen buiten te houden? Dan ben je bij Inter Chalet zeker aan het goede adres, want wij hebben een groot assortiment aan deuren en toebehoren. Zowel voor binnen- als buitendeuren kun je bij ons terecht. Onze medewerkers adviseren je graag over welke deur geschikt is voor jouw klus en welke accessoires of verdere materialen je hiervoor nodig hebt. Heb je nu al vragen over welke deur jij nodig hebt? Stel je vraag dan via e-mail (info@interchalet.nl), telefoon (077-399 93 33) of via het contactformulier. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen!

Alle soorten deuren

Zowel voor buiten- als binnendeuren ben je bij Inter Chalet op de goede plek, want wij hebben een zeer groot assortiment aan deuren voor elke plek in jouw huis. Met onze binnendeuren creëer jij precies de sfeer die jij voor ogen hebt in je interieur. Onze voordeuren houden ongenode gasten op een veilige manier buiten met behulp van sterke materialen en het beste deurbeslag. Daarnaast hebben wij diverse hordeuren in ons aanbod om deze deuren op de perfecte manier aan te vullen. Ook voor kozijnen van de beste kwaliteit ben je welkom bij Inter Chalet! De kozijnen in ons assortiment passen op vrijwel elke deur en zijn daarmee in veel gevallen toepasbaar. 

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Heb je een nieuwe deur nodig in je huis, of een van de benodigdheden voor deze deur? Dan ben je van harte welkom bij Inter Chalet in Horst, waar onze medewerkers jou graag adviseren over welke producten jij nodig hebt en geschikt zijn voor jouw klus. Als je nu al een vraag hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers helpen je graag!