Plantenverzorging 

Een vrolijk gekleurde tuin, een prachtige plantenbak op je balkon of mooie kamerplanten in je huis; dat wil toch iedereen? Wij houden van het planten van bloembollen, we genieten van de frisse kleuren en waarderen de sfeer die kamerplanten brengen. We helpen jou graag hetzelfde resultaat te behalen. Om dit mooie resultaat te behouden hebben jouw planten wel plantenverzorging nodig. Elke plant heeft zijn eigen eisen en heeft net een andere verzorging nodig. Heb je niet zo’n groene vingers? Geen probleem! Onze medewerkers staan enthousiast voor jou klaar bij Inter Chalet in Horst. Ze beantwoorden met plezier jouw vragen en adviseren je welke plantverzorging jij nodig hebt.

Ruim aanbod aan plantenverzorging 

Ben jij ook snel lange donkere winterdagen moe, maar hou je van het tuinieren en de gezelligheid van de lente en de zomer? Wij begrijpen dat! Maar niet alleen in de lente en zomer hebben jouw planten verzorging nodig, zeker ook in de winter. De planten in jouw tuin hebben weer een hele andere verzorging nodig. Deze krijgen namelijk te maken met veel verschillende weersomstandigheden en hebben bijvoorbeeld een goede afwatering nodig.

Plantenverzorging voor jouw planten 

Heeft jouw plant last van beestjes? Het kan dan een goede optie zijn om te kiezen voor bescherm- en bestrijdingsmiddelen. Kamerplanten halen vrijwel al hun verzorging uit de pot. Daarom zijn kamerplantenvoeding en potgrond dan weer ontzettend belangrijk. Ben jij al enthousiast om jouw planten de liefde en plantenverzorging te geven die ze verdienen?

Kom naar Inter Chalet voor jouw plantenverzorging.

Op zoek naar de beste plantenverzorging voor jouw planten? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).