Elektrisch gereedschap

Druk aan klussen in en rondom het huis? Bij Inter chalet ben je aan het juiste adres voor elektrisch gereedschap. Elektrisch gereedschap wordt veel gebruikt voor relatief zwaardere werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan boormachines, zagen, schuurmachines en nog veel meer verschillende soorten gereedschap. Bij Inter Chalet bieden wij elektrische apparaten aan van de bekenden merken Black & Decker, Powerplus en Metabo. Heb je een vraag over de verschillende soorten elektrisch gereedschap? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Black & Decker

Als jij zelf vaak klust, dan zal Black & Decker je bekend in de oren klinken. Wij hebben van dit merk verschillende boormachines in vele vormen en maten. Hierin zijn vele varianten te onderscheiden, zoals een accuboormachine. Dit type is ideaal voor hout, metaal en andere schroefklussen. Een klopboormachine kan echter ook gebruikt worden voor stenen en metselwerk. Black & Decker beschikt echter ook over schuurmachines, zoals de ‘Mouse’, die ideaal is om fijne details glad te schuren. 

Makita

Wie aan elektrisch gereedschap denkt, denkt aan Makita. Dit kwalitatieve merk is al meer dan 100 jaar producent van powertools en toebehoren voor bouw en industrie. Ook voor particuliere klussers is er meer dan genoeg keuze. Van kwalitatieve bouwstofzuigers tot boor- en schroefmachines. Met het elektrische gereedschap van Makita wordt klussen een stuk eenvoudiger. Benieuwd? Bekijk het aanbod in onze winkel!

Stanley

Stanley is van alle markten thuis. Het ruime aanbod in elektrisch gereedschap is voor zowel professionals als thuisgebruikers geschikt. Dit merk staat voor kwaliteit en innovatie, daarom kunnen de producten van Stanley zeker niet ontbreken in het assortiment van Inter Chalet. Einhell

Op zoek naar hoogwaardige elektrisch gereedschap? Dan is het elektrische gereedschap van Einhell zeker een goede keuze! Het brede assortiment aan elektrisch gereedschap kan worden gebruik in huis, tuin, garage of werkplaats. De collectie bestaat onder andere uit boormachines, schuurmachines en accuboormachines. Voor elke type klus is er bij Inter Chalet wel gereedschap van Einhell te vinden. 

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Voor elektrisch gereedschap ben je bij Inter Chalet dus aan het juiste adres. We begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken vanwege het grote aanbod. Daarom adviseren we je om eens een bezoekje te brengen aan onze winkel in Horst. Wij zullen je helpen bij het maken van de juiste aankoop. We zijn tevens makkelijk bereikbaar. Direct aan de A73, bij uitrit 11 vind je Inter Chalet. Tot snel!