Boormachines

Boormachines zijn bij Inter Chalet beschikbaar in vele vormen en maten verkrijgbaar. Ze zijn te gebruiken bij lichte en zware klussen, geschikt voor ieder materiaal en verkrijgbaar met accu of juist met snoer. Wij hebben het allemaal! De juiste machine voor een klus kiezen is essentieel. De boormachines mogen wellicht wel op elkaar lijken, toch verschillen ze enorm qua prestatie, vermogen en functie. Ben je benieuwd welke boormachine het beste bij jouw klus past? Wij adviseren je graag. 
 Inter Chalet biedt boormachines aan van de merken: Stanley, Black en Decker, Powerplus, Makita en Dual Power. Daardoor ben je verzekerd van de juiste kwaliteit!

Klussen maar! 

Er kunnen verschillende soorten boormachines worden onderscheiden. Zo biedt Inter Chalet onder andere de volgende boren aan: accuboormachines, klopboren en schroefmachines. Een accuboormachine is zeer geschikt om te boren in hout, metaal en allerhande schroefklussen. Terwijl een klopboormachine hetzelfde werk verricht, maar ook zonder problemen stenen en metselwerk te lijf gaat. 

Maar met alleen een boor, ben je vaak nog niet compleet. Het is namelijk belangrijk dat je ook de juiste booraccessoires in huis hebt. Goede accessoires zoals verlengkabels, bitjes en bitsets zorgen ervoor dat je altijd goed voorbereid aan een nieuwe klus kunt beginnen.

Boormachines voor iedere klus!

Wij hebben een ruim assortiment boormachines op voorraad. Van een budget model tot professionele kwaliteit. De diverse machines hangen allemaal uitgestald in onze winkel, zodat je meteen kun voelen welke machine het beste in de hand ligt. Heb je een boor bij ons gekocht en is deze onverhoopt defect geraakt? Dan regelen wij de reparatie!

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Bij Inter Chalet vind je een ruim assortiment aan boormachines en booraccessoires, die je kunt gebruiken voor allerlei klussen in en rondom het huis. Neem snel een kijkje bij het assortiment van Inter Chalet en kom langs in onze winkel!