Opbergen

Wil jij spullen opbergen en ben jij op zoek naar de juiste materialen? Wij helpen jou om je huis netjes te houden! Bekijk dan nu ook de handige opbergmogelijkheden bij Inter Chalet. Je kan bij ons haken & houders, manden & boxen, opbergrekken en ander opbergmateriaal vinden! Bezig met verhuizen? Geen probleem! Wij hebben alles waar jij je spullen kan opbergen tijdens de verhuizing.  

Manden & boxen

Zie jij door al het: speelgoed, kleding, extra servies, tuingereedschap, hobby-artikelen en keukengerei je eigen kamer niet meer? Dit is eenvoudig op te lossen door een van onze manden of opbergboxen. Zo opgeruimd is jouw huis nog nooit geweest! Alles is makkelijk op te stappelen en weg te werken. Ook hebben wij huishoudelijke opberger zoals vershouddozen, broodtrommels en besteklades!

Haken en houders 

Door voorwerpen op te hangen creëer je ruimte! Haken & houders zijn dan ook ideaal hulpmiddel hiervoor. Bij Inter Chalet hebben wij dan ook voor ieder voorwerp een bijpassende haak of houder. Wil jij gewoon alles netjes ophangen? Of juist ruimte maken? Bekijk dan nu ons assortiment van haken & houders!


Opbergrekken

Een opbergrek is een ideale oplossing om de garage, tuinhuisje of hobbykamer netjes op te ruimen. Geen los voorwerpen meer door de kamer, maar netjes in rekken opgeborgen. Twijfel je welk opbergrek je nodig hebt? Bekijk dan samen met ons team welk opbergrek bij jou past! 

Verhuizen

Ben jij druk bezig met verhuizen en heb jij geen zin in alle verhuisstress? Geen zorgen! Je kan bij ons terecht voor onder andere verhuisdozen en andere verhuisbenodigdheden! Zo maken wij het jou makkelijker en kan jij zonder stress verhuizen. Bekijk dan nu alle mogelijkheden bij Inter Chalet.

 

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Op zoek naar opbergmaterialen? Bekijken dan ons aanbod bij Inter Chalet in Horst. Ons gespecialiseerde team staat voor jou klaar om je te helpen zoeken naar de juiste keuze. Heb je nu al een vraag over een van onze opbergmaterialen? Stel deze dan gerust via e-mail (info@interchalet.nl), telefoon (077-399 93 33) of via het contactformulier. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen! Was dit niet waar jij naar op zoek was? Neem dan een kijkje in de rest van ons assortiment!