Speciaalverf

Wist je dat je niet alleen muren kunt verven, maar ook radiatoren, tegels, vloeren en beton? Hiervoor bestaan speciale soorten verf, waar verschillende soorten materiaal perfect een nieuwe kleur mee kunnen krijgen. Bij Inter Chalet hebben wij een groot aanbod aan speciaalverf waar onder andere beton, metaal, radiatoren, tegels en vloeren mee geverfd kunnen worden. Ook verkopen wij in onze winkel in Horst krijtverf, waar later op geschreven kan worden met krijtjes. Kom eens naar Inter Chalet in Horst wanneer je interesse hebt in een van deze soorten speciaalverf, of stel je vraag via e-mail (info@interchalet.nl), telefoon (077-399 93 33) of via het contactformulier.

Verschillende soorten speciaalverf

Bij Inter Chalet hebben we een groot assortiment aan muurverf, beitsen en lakken, maar deze soorten verf zijn niet te gebruiken voor alle oppervlakten en/of materialen. Wanneer je bijvoorbeeld een radiator in je huis een andere kleur wilt geven, hebben wij hier speciale radiatorverf voor. Dit is verf die goed tegen hitte kan en minder snel beschadigd raakt. Daarnaast verkopen wij tegelverf, om je badkamer of keuken ook op een andere manier een twist te geven. Met onze beton- en vloerverf van de beste kwaliteit geef jij je vloer een hele nieuwe kleur op een makkelijke manier. Daarnaast hebben wij ook krijtverf. Dit is verf waar met krijtjes op geschreven kan worden, wat vervolgens weer kan worden uitgewist, zoals bij een ouderwets schoolbord. Ideaal voor het maken van to-do lijstjes of wanneer je kinderen graag tekeningen maken op de muur!

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Wil jij radiatoren, tegels of vloeren gaan verven in je huis, en ben je op zoek naar de geschikte verf hiervoor? Kom dan eens langs bij Inter Chalet in Horst en laat je door onze medewerkers optimaal adviseren over de verf die perfect bij jouw klus past. Bekijk tijdens jouw bezoek aan onze winkel ook eens de rest van ons assortiment, en vul je aankopen dan ook aan met verfbenodigdheden, zoals kwasten, rollers en schilderstape. Onze medewerkers helpen je hier graag mee. Heb je nu al een vraag over speciaalverf? Neem dan contact met ons op.